Colege de servici

Fiecare zi cand merge la munca partenerul tau, este pentru tine un cosmar?
Sunt multe colege, sunt tinere si dragute, iar tu nu poti sa nu vezi in fiecare o potentiala rivala.
El petrece mult timp la servici, iar tu habar nu ai ce se intampla acolo. Asa ca imaginatia ta isi da frau liber si incepi sa brodezi pe marginea unor mici amanunte pe care le cunosti.

Sti ca majoritatea povestilor de dragoste incep la lucru si faptul ca are colege dragute este suficient pentru tine sa crezi ca reprezinta un real pericol pentru relatia voastra. Si tocmai asta este de cele mai multe ori, ca din cauza suspiciunilor tale lucrurile se deterioreaza.
Te tot intrebi, ai de ce sa fii geloasa sau nu?
De cele mai multe ori s-ar putea sa fie fricile tale. In orice caz, nu ai putea sa o incoltesti cu intrebari sau chiar amenintari pe ”partea adeversa”. Vei pica foarte urat prin acest comportament, chiar daca ramai in alerta, nu da nici un semn, daca ai totusi motive sa fii geloasa, un comportament excesiv de bataios tot nu te ajuta.
Mai bine ar trebui sa te concentrezi pe relatia ta si pe imbunatatirea ei.
Aranjeaza-te si fii o concurenta competiva, fii chiar draguta cu sotul tau. Adu-i aminte de inceputul relatiei voastre, cum v-ati indragostit unul de celalalt, fa-i mici surprize placute, ai putea sa ii trimiti mesaje de dragoste cand este la servici. Momeste-l acasa si promite-i mancarea lui preferata si o seara romantica.
Uitati-va ce nu functioneaza in familia vostra si meditati. Chiar nu se merita sa renuntati la o relatie de multi ani, la toate momentele prin care ati trecut impreuna, si care v-ati apropiat pentru un viitor incert.
Problema nu este frumusetea colegelor si nici macar faptul ca ele se imbraca sexy, ci faptul ca el ti-a dat la un moment dat indicii cum ca, daca ar avea ocazia, ar calca stramb.
Spune-i sotului tau sentimentele tale si ca nu iti place situatia respectiva. El trebuie sa ia atitudine, nu tu.

Distribuie

Leave a Reply