Refresh loader

Confort sporit cu ajutorul încălzirii în pardoseală

Confort sporit cu ajutorul încălzirii în pardoseală

Încălzirea în pardoseală este confortul de care ai nevoie pe timpul sezonului rece. Podeaua se transformă într-un mare calorifer, generând astfel căldură pe toată suprafața camerei. Odată cu creșterea temperaturii pardoselii, căldura se degajează uniform și creează o atmosferă ideală în toată casa. Această opțiune este perfectă pentru casele mici și mari, înalte, în care se poate asigura căldură constantă.

Ai confort sporit cu ajutorul încălzirii în pardoseală!

Deși prețul total al acestei opțiuni de încălzire este mai mare decât cea obișnuită prin calorifere, sobe sau șeminee, acesta este și mai eficientă. În funcție de tipul ales, încălzirea prin pardoseală este o investiție pe termen lung, care îți va oferi confortul de care ai nevoie pe tot parcursul sezonului rece. Achiziționează de aici incalzire prin pardoseala de la Mancaro și pune bazele unei case primitoare și confortabile!
Sistemul de încălzire prin pardoseală poate fi de două tipuri:
Cu covor din fire electrice ce se montează sub gresie sau podea;
Pe un circuit de țevi cu apă caldă.
Pe site-ul magazinulinstalatiilor.ro vei găsi tot ce ai nevoie pentru o casă eficientă. Cu acest tip de încălzire vei economisi energie electrică și combustibil, camerele fiind încălzite mult mai repede. Sunt disponibile pe site țevi cu baiere de oxigen, casete distribuitor reglabile, curbă conductoare pentru țevi, seturi pentru distribuitor tur/retur și o mulțime de produse necesare pentru această operațiune.

Te bucuri de confort sporit cu ajutorul încălzirii în pardoseală!

Nivelul de eficiență al încălzirii de acest tip depinde și de centrala termică și de calitatea și nivelul de izolare al locuinței. Pentru a te putea folosi în totalitate de acest tip de încălzire, este necesară o izolație de calitate, puternică, ce va influența în mod direct costul încălzirii. Dacă izolația este slabă, căldura va fi necesară la un nivel mai mare, încălzind camera mult mai greu. Per total, încălzirea prin pardoseală este o investiție care merită!
Site-ul Magazinul Instalațiilor dispune de o gamă largă de produse pentru a instala încălzirea în pardoseală. De la cele mai mici șuruburi, până la țevile necesare, toate le găsești pe site. De asemenea, poți achiziționa și alte produse pentru construcții, termice, finisaje, scule și unelte, gresie și faianță sau accesorii pentru finisaje și amenajări interioare. Vei beneficia de produse pentru întreaga casă, fie că vrei să construiești una nouă sau te-ai apucat de renovarea uneia existente. Bucură-te de confort sporit cu ajutorul încălzirii în pardoseală!
Contact:
Strada Soimului nr. 4, Suceava
0746 326 668
comenzi@magazinulinstalatiilor.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link