Constantin Octavian Patrascu

Constantin Octavian Patrascu este economist, dar a urmat si un master in Afaceri Internationale.

Presedintele Bancii Centrale Europene (BCE), Mario Draghi, a respins, recent, speculatiile privind o posibila iesire a Greciei din zona euro. Problemele politice se mentin, insa, la Atena, iar unii investitori evidentiaza decizii bune ale guvernului elen, pe care le-a avut in vedere si Patrascu Octavian Constantin, business developer, atunci cand a incheiat o afacere pe piata greceasca a trading-ului online.

“Problema unui eventual Grexit nu a influentat major decizia investitiorilor privind afacerile in Grecia, intrucat acestia au avut timp sa se obisnuiasca cu ideea si, mai important, sa isi protejeze expunerea”, afirma Constantin Octavian Patrascu, business developer. El adauga ca piata trading-ului online nu a suferit in toata perioada tensionata si incerta de pana la ratificarea acordului de catre Grecia privind un al treilea program de asistenta financiara internationala.

Constantin Octavian Patrascu dezvolta afaceri in Slovenia.

646x404

Constantin Octavian Patrascu spune ca pentru a deschide un business forex  in Slovenia este suficient un capital de 25.000 de euro.

“Asadar, competitia online s-a intensificat, iar pe piata au ramas companii cu adevarat puternice”, afirma Octavian Constantin Patrascu, care adauga ca, “daca ne intrebam de ce companiile din trading-ul online valoreaza acum peste 1 miliard de dolari, raspunsul e simplu: detin un leverage important, si anume un marketing online bine dezvoltat”.

In 2014, “m-am gandit sa imi largesc orizontul de raportare si am decis sa deschid negocierile cu cel mai mare broker local, o companie independenta de investitii financiare, membra a Bursei din Atena, condusa de domnul Alexandros Moraitakis”, povesteste Constantin Octavian Patrascu, in opinia caruia negocierea propriu-zisa, intr-un business, este o infruntare a vointelor.

De altfel, Maja mai spune ca Patrascu Octavian Constantin “are calitatea de a incheia afaceri cu oameni potriviti, ceea ce reprezinta un atu al tuturor managerilor buni”.   Aceasta abilitate il avantajeaza categoric pe Patrascu Constantin, de vreme ce Maja spune ca tinteste sa atace si alte piete, precum cea din Romania, insa deocamdata continua sa consolideze business-ul din Slovenia, dupa care isi “va uni fortele cu Octavian pentru a ataca piete noi”.

Octavian Constantin Patrascu: “Grecia ramane o tara cu oportunitati mari de business”.

ilustratie-grecia-465x390

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.