Consulta un horoscop zilnic pentru a afla ce iti rezerva ziua de maine

Romania este tara unde se numara cele mai multe persoane care consulta un horoscop zilnic pentru a vedea ce le prevede viitorul si la ce sa se astepte. Astrologia este una din cele mai vechi ocupatii si isi are originile in divinatia din invataturile orientale. Acesta forma de preziceri a fost practicata inca de acum 4000 de ani, de pe vremea Egiptenilor antici, iar traditia s-a transmis de-a lungul timpului tuturor popoarelor care au condus lumea.

Zodiacul European este cel pe care il cunoastem cu totii si cel mai raspandit. Desigur, mai exista si zodiacul chinezesc, cel japonez sau cel indian, insa majoritatea persoanelor se raporteaza la cele 12 semne zodiacale traditionale.

Caracteristicile zodiacului sunt exprimate prin cele 12 semne care apartin fiecarei luni si perioade din an. Cele 12 zodii sunt impartite in 4 elemente principale care formeaza viata pe pamant. Avem zodii de apa, zodii de aer, zodii de foc si zodii de pamant. Aceste zodii au diverse caracteristici si fiecare semn zodiacal are personaliatea proprie, pe care o transmite persoanei care s-a nascut sub constelatia respectiva.

Nu este de mirare ca persoanele cu zodiile de pamnt sunt mai stoice si traditionale, pa cand zodiile de aer sunt inovatoare si vorbarete. Acestea sunt mici detalii care ne fac unici. Chiar daca doua persoane sunt nascute sub aceeasi zodie asta nu insemana ca vor reactiona la fel sau ca vor avea acelasi destin in viata.

In categoria zodiilor de apa intra Pestii, Racii si Scorpionii. Aceste trei zodii sunt pe cat se poate de diferite si, desi apartin elemntului de apa, fiecare are personalitatea sa. Pestii sunt foarte creativi, pasionali si au foarte multa imaginatie, Scorpionii se spune ca sunt senzuali, curajosi si misteriosi, iar Racii prefera sa ramana in situatii care le amintesc de confortul de acasa.

Zodiile de foc sunt la polul opus fata de zodiile de apa, deoarece nativii acestor zodii trebuie sa fie mereu in centrul atentiei, iar cel mai bun exemplu este zodia Leu, care isi doreste atentie din partea tuturor, insa au si partea lor pozitiva, fiind foarte loiali si devotati prietenilor si apropiatilor. Berbecii sunt cei care se aprind cel mai usor si, deseori, nici nu le trebuie foarte multe motive, iar Sagetatorii, precum semnul reprezentativ zodiei, Centaurul, sunt mereu pe picior de plecare in cautare de experiete noi.

Zodiile de pamant sunt cele care, cu greu, renunta la traditii si prefera un ritm de viata mai lent fata de zodiile de foc sau cele de aer. Nativul Taur este prima zodie de pamant si, asemenea animalului care ii reprezinta, acesti nativi sunt calmi, le place mancarea buna si armonia. Taurii sunt mari iubitori de muzica si rar se supara, dar si cand cineva ii ofenseaza, cel mai bun lucru pe care poate sa il faca este sa fuga. Cei din zodia Fecioarelor sunt persoane timide, la locul lor, care isi fac treaba cu precizie si meticulozitate. Latura negativa a Fecioarelor este ca pot deveni obsedate de curatenie si tabieturi. Capricornii sunt printre cele mia vechi semne zodiacale si sunt inteleptii zodiaclui. Deseori asociati cu Saturn si Zeul Timpului, Capricornii sunt persoane muncitoare si rabdatoare, insa au si o latura negativa pe care o exprima prin racire fata de persoane si societate si prin comentarii rautacioase.

Zodiile de aer, in schimb, sunt cele mai prietenoase si vorbarete din tot zodiacul, deoarece, precum aerul, acestea isi schimba opiniile pe moment si stiu cum sa le vorbeasca tuturor pentru a intoarce totul in favoarea lor. Gemenii sunt cei mai vorbareti, dar si cei mai complicati, deoarece deseori parca sunt doua persoane intr-un singur corp. Balantele sunt acelea care, de obicei se fac placute in societate, dar au defectul de a vorbi mult si prost, iar Varsatorii sunt cei care se diferentiaza cel mai mult, fiind creativi si originali, dar care prefera si singuratatea.

Acestea sunt doar generalitati pe care le puteti citi intr-un horoscop zilnic, unde toti au sansa de a afla mai mult despre zodia si personalitatea lor.

Cei care devin mai interesati, si un simplu horoscop zilnic nu este suficient, pe zodiacool.ro pot cere o citire personalizata, unde vor afla despre numerologie si ce inseamna numele lor de nastere.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.