Corectia labiilor

Sanatatea si aspectul zonei genitale la femei este la fel de importanta ca si la barbati. Toata lumea isi ingrijeste foarte bine zona genitala si vrea sa arate si sa fie cat mai placuta acea zona. In diverse cazuri femeile se nasc cu malformatii sau dimensiuni peste sau sub medie ale vaginului ori ale labiilor. De aceea sunt multi specialisti care sa rezolve aceasta problema, cum ar fi si www.clinicazetta.ro.
Multe femei se confrunta cu aceasta problema, alte femei vor sa aiba un aspect cat mai frumos si cat mai confortabil, iar multe dintre ele isi doresc o labioplastie si sunt dispuse sa o faca. Insa specialistii avertizeaza femeile ca aceasta interventie este destul de riscanta, aceasta operatie distruge terminatiile nervoase din zona si duce pe viitor la disfunctii sexuale serioase.
Labioplastia presupune modificarea estetica a acestora, cu scopul de a le micsora sau de a le aduce la aceeasi marime. Operatia in sine nu este motivata prin existenta unei probleme de sanatate, ci este de cele mai multe ori un moft sau dorinta de a fi perfecte.
Aceasta interventie dureaza circa o ora si necesita nu doar pregatiri si restrictii, precum si o perioada de recuperare de aproximativ sase saptamani, in care zona trebuie ingrijita si trebuie evitate anumite activitati.
Cazul care este foarte des intalnit, este atunci cand labiile sunt prea mari si devin incomode, sau au un aspect neplacut cand se poarta un costum de baie sau pantaloni scurti. Iar aceasta vizibilitate duce la pierdere increderii de sine si creaza numeroase complexe.
De cele mai multe ori, aceasta operatie este realizata pentru a infrumuseta zona intima, pentru a aduce confort in timpul actului sexual.
Labiile inconjoara si acopera vaginul. Marimea si forma labiilor difera de la o femeie la alta.
Corectia labiilor este foarte importanta in viata unei femei, iar un aspect placut si un confort bun al labiilor iti readuce increderea in tine si te vei bucura de fiecare moment din viata ta in liniste, fara a mai avea o multime de ganduri neplacute, fara a mai avea acea neincredere de sine si frica de a purta anumite haine.
liposuctie4

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.