Corfu Grecia

Insula Corfu Grecia este destinatia perfecta pentru o vacanta/ un concediu pentru toate tipurile de turisti, pentru odiha si distractie si pentru cei care mai vor sa si vada cate ceva.
Corfu este o insula din Marea Ionica situata intre coasta vestica a Greciei si Italia. Multi nu stiu ca aceasta insula, cu o suprafata de aproximativ 600 de kilometri patrati, este mai aproape de Albania (la doar doi kilometri distanta) decat de coasta Greciei. Gratie numerosilor maslini care cresc aici, insula Corfu si-a castigat renumele de “Insula Verde”.Vezi si tu Oferte Corfu Grecia 2016.
Daca ajungi aici trebuie neaparat sa vizitezi capitala, fosta cetate venetiana, sunt 2 fortarete din vremea respectiva, absolut superba partea veche a a orasului, Espalanada una din cele mai mari din Europa, ceva mai jos der oras cam la 12 km poti vizita Achileio – palatul imparatesei Sissi, de fapt resedinta de vara.
In acesta locatie sunt peisaje minunate, sunt niste peisaje de vis.
Micile golfuri cu apa linistita (perfecte pentru familiile cu copii) si plajele cu nisip fin sunt atractia zonei Sidari, iar avantajul Summertime Village este tocmai apropierea de zona Canal d’Amour.
Cel mai mare atuu al insulei este diversitatea. De orice zona am vorbii, de nordul, de vestul, sudul sau estul insulei, exista statiuni special dedicate familiilor cu copii sau, dimpotriva, tinerilor dornici de distractie.
Insula ofera cele mai mari atractii pentru orice fel de turist.
“Sezonul vacantelor in Grecia incepe din aprilie si se termina prin octombrie.
Varful de sezon este in iulie si august, acestea fiind si cele mai aglomerate lunidin punct de vedere turistic. In perioada de iarna (noiembrie – aprilie), multe hoteluri, restaurante si cafenele aflate pe insule intra in “hibernare”, iar transportul cu feribotul se reduce simtitor.
Explorati trecutul – Grecia este considerata leaganul civilizatiei europene. Daca va place istoria, veti iubi Grecia!
Explorati plajele – din Creta pana in Santorini si Corfu, insulele grecesti sunt unele din cele mai frumoase din lume
Majoritatea platilor in Grecia se fac cash cartile de credit sunt acceptate in majoritatea magazinelor mari, dar nu si in cele mai mici
Incercati mancarurile locale – gyros, calamari si peste (aveti in vedere ca pestii mari se vand la kilogram si pot fi destul de scumpi) de asemenea, aveti in vedere faptul ca grecii iubesc carnea si nu veti gasi multe restaurante vegetariene Painea este inclusa intotdeauna in meniu – chiar daca nu o cereti, chelnerul o va aduce si veti plati extra pentru ea.
Este recomandat sa beti apa imbuteliata, mai ales pe insule.”
Mai multe informatii despre Corfu Grecia
corfu

Distribuie

Leave a Reply