Corpuri de iluminat si becuri economice

Curand m-am mutat intr-o noua casa. Si normal ca trebuiau facute cateva schimbari pe aici si pe acolo. In primul rand voiam sa imi pun becuri led E27 pentru economie si designul pe care il au acestea. Imi plac foarte mult aceste becuri. Dar nu numai astea sunt modificarile pe care vreau sa le fac. Vreau sa fac modificari cam prin toata casa. Sa arate exact asa cum vreau eu si sa fiu multumit de performanta si design.

Acum venea problema de unde sa cumpar aceste becuri. Oare sa ma duc prin magazinele de prin oras si sa pierd o groaza de timp cautand sau sa caut pe internet, ceea ce este mult mai rapid. Normal ca am ales varianta mai rapida, cautarea pe internet pentru aceste becuri. Am stat si am studiat diverse site-uri, am studiat pretul, performanta pe care le are aceste becuri, seriozitatea pe care o are magazinul. Aveam ceva timp de stat, asa ca am analizat fiecare site in parte cu mare atentie. Cel mai serios si bun site pe care l-am gasit este MagicLed , are exact ceea ce am eu nevoie, becuri la pret bun, performanta, seriozitate si livrare rapida.

4209-bec-led-10w-e27-alb-cald-termoplastic-4-600x600

Pe acest site am gasit si niste corpuri de iluminat superbe, care sa dea un design frumos casei mele, voiam sa aduca un plus de finete casei mele. Cand intri pe usa sa ramai cu gura cascata, si pe langa asta sa lumineze cum trebuie incaperea. Pot sa spun ca acest magazin pe care l-am gasit mi-a indeplinit dorintele pe care le aveam. Zis si facut, am comandat ceea ce am nevoie. Cand au sosit am fost cel mai fericit, aratau superb, nici nu am cuvinte sa descriu splendoarea acestora. Pe langa performanta si designul superb, m-a incantat mult si pretul acestora. Nu aveai cum iesi in minus daca comandai de la ei. Preturile variaza de la un produs la altul, au becuri led si corpuri de iluminat pentru orice buget ai avea tu.

Dupa ce am modificat ceea ce voiam, pot sa spun ca mama a fost foarte incantata si i-a placut foarte mult.

aplica-led-15w-alb-cald-rotunda-1-600x600

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.