Refresh loader

Cotea Razvan surprinde cele mai spectaculoase poze de nunta

Cotea Razvan surprinde cele mai spectaculoase poze de nunta

Nunta este un moment unic in viata unui cuplu, deoarece marcheaza momentul in care isi unesc destinele si pornesc impreuna, pe acelasi drum. Mai ales pentru femei, nunta reprezinta basmul pe care l-au asteptat toata viata.

De aceea, nunta trebuie sa fie foarte bine organizata, astfel incat sirul de traditii populare sa fie respectat, iar decorul din locul in care va avea loc petrecerea de dupa cununia religioasa sa fie impecabil, astfel incat sa creeze o atmosfera unica, de poveste chiar. Nu este usor sa organizezi un eveniment atat de mare, dar nu este nici imposibil. Secretul este sa organizati totul din timp si sa nu lasati nimic la voia intamplarii. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi, ca sa ai parte de o nunta de vis?

1) Rezerva din timp (cu cel putin 6 luni – 1 an inainte) restaurantul, formatia muzicala si chiar si biserica la care doriti sa faceti cununia religioasa. Sunt trei aspecte principale, de care trebuie neaparat sa te ocupi, daca vrei sa ai parte de locatiile si formatia dorita. In caz contrar, puteti sa ratati ocazia de a tine petrecerea in locul vostru favorit. Iar muzica sa nu fie tocmai pe gustul vostru.

2) Orienteaza-te din timp catre tipul de meniu pe care il doresti. Mancarea si bautura trebuie alese cu grija si numarul de portii trebuie calculat in functie de numarul de invitati, care confirma prezenta la eveniment. In acest fel, puteti sa faceti si un calcul aproximativ cu banii pe care trebuie sa ii alocati pentru acest lucru. Nu exagera cu portiile de mancare, totusi! Patru feluri diferite de mancare, servite la un anumit interval de timp, sunt mai mult decat suficiente pentru un astfel de eveniment.

3) Nu uita de fotograf. Rezervarea serviciilor unui fotograf profesionist trebuie facuta cu cel putin 6 luni inainte. Agenda unui fotograf de nunta profesionist este foarte incarcata, deci asigurati-va ca va faceti si voi loc pe acolo. Daca esti in cautarea unui fotograf profesionist Brasov, atunci Cotea Razvan este candidatul ideal. Este un fotograf tanar si pasionat de meseria aleasa, pe care o practica de ani buni cu aceeasi pasiune, ca prima data. Este omul potrivit, deoarece este foarte atent la toate detaliile si nu scapa niciun moment important al nuntii tale. Stie cum sa puna in evidenta oamenii si expresiile lor faciale, folosindu-se de aparatura profesionista si de lumina si cadrul natural din jur. Puteti sa ii rasfoiti portofoliul online, ca sa va convingeti personal de acest lucru!

4) Invitatiile trebuie si ele trimise din timp, astfel incat oamenii sa poata sa calculeze daca pot sau nu pot sa ajunga la eveniment. In acest timp, le dai ragazul necesar, ca sa se poata pregati. Totusi, nu uita sa setezi un termen limita pana la care sa isi anunte direct participarea (sau lipsa) de la nunta. Este mai usor, in acest fel, sa calculezi meniurile si bugetul pe care doresti sa il aloci acestora.

Nu in ultimul rand, nu uita de voia buna. Nunta este cel mai frumos eveniment din viata unor oameni, care vor sa isi uneasca destinele si sa intemeieze impreuna o familie. Cu siguranta emotiile sunt puternice si omniprezente, din momentul in care stabiliti data nuntii si pana la marele moment, in care veti rosti faimosul ‘’DA’’. De aceea, organizati lucrurile mari din timp, ca sa aveti timp apoi sa va concentrati si pe detaliile mai marunte. Nu uitati sa va bucurati, impreuna cu cei dragi, de timpul care v-a ramas pana la nunta, deoarece cu siguranta nu sunt momente care sa treaca neobservate.

In fiecare zi, fiecare emotie se simte diferit, dar este la fel de frumoasa. Partea buna este ca, dupa incheiere, puteti sa va bucurati de rememorarea evenimentului cu ajutorul albumul foto, care va ramane dupa sedinta foto cu fotograful ales de voi.

Se spune ca o fotografie spune mai multe decat 1000 de cuvinte, fapt care este mai mult decat adevarat. Asadar, cand angajati un fotograf, angajati o persoana cu experienta, dar si cu pasiune pentru meseria de fotograf, cum este Cotea Razvan, care sa surprinda toate momentele si toate emotiile de pe chipul vostru si al invitatilor, astfel incat sa aveti parte de cele mai inedite fotografii. Albumul foto realizat din materiale calitative poate rezista chiar si testului timpului, astfel incat sa va bucure privirea chiar si peste ani de zile. Puteti sa il vizionati si cu viitorii vostri copii sau nepoti, cand sunt suficient de mari ca sa poata sa inteleaga fotografiile.

Nunta este un moment frumos, un eveniment pe care nu ai cum sa il uiti niciodata, pentru ca este momentul in care doi oameni isi unesc destinele si isi jura iubire eterna in fata lui Dumnezeu, pornind impreuna pe un drum ambiguu, dar foarte frumos si plin de momente unice, pecetluite de zambete si emotii la tot pasul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link