Covoarele facute manual din nou la putere

Cum nu poti compara o ie autentica si o bluza facuta din material sintetic, la fel nu exista termeni de comparatie intre covoare de serie facute de catre masini si covoare facute manual.
Chiar si clasicele presuri sunt facute cu simtul raspunderii mai mult decat covoarele sintetice tesute de masini. Nu pot sa ascund faptul ca am avut candva astfel de covoare, dar dezamagirea a fost foarte mare, fiindca:
-erau lucrate neglijent, nu cum ar fi lucrat o tesatoare profesionista. Ieseau ate si noduri din ele, iar cu vremea s-a desirat.
-cand il periam se agata si ieseau firele stricandu-se aspectul modelului.
-materialul de calitate indoielnica s-a ros dupa cativa ani de la cumparare si din cauza aspectului de tocit a trebuit sa le arunc si sa le inlocuiesc.
Lana, moale si delicata la atingere, are o durata mare de viata si isi conserva aspectul multa vreme fiindca este vopsita cu coloranti naturali. Datorita acestui aspect, covoarele facute manual din magazinul Indocarpetes.com au imprimeuri si culori originale 100%.
Cromatica placuta se adapteaza perfect interioarelor moderne ale caselor noastre sau ale institutiilor in care lucram. Galben mustar sau pai, verde-mar sau verde-masliniu, albastru inchis si deschis, rosu si roz sunt culorile care se poarta in materie de covoare, iar materialele in voga sunt lana fina si matasea. Evident ca si iuta merge, atat cand ne dorim o usoara tenta de rustic sau cand caracterul rustic conduce prin impletirea de elemente vechi, de la tara cu cele moderne, la un modern rafinat.
Dar modernitatea covoarelor facute manual aflate in stocul magazinului prezentat consta si in forma atipica a lor. Eram obisnuiti cu covoare patrate, dreptunghiulare sau rotunde. De aici putem comanda insa si covorase sub forma de tigrii si de masinute pentru camera copilului.
Cu toate ca materialele din care sunt facute covoarele sunt de calitate premium, iar produsele facute manual sunt scumpe, preturile acestor covoare sunt accesibile si oneste.
Magazinul Indocarpets.ro este foarte aprovizionat numai cu produse de calitate, grupate pe categorii sa fie comandate mai usor. Astfel ca puteti vizualiza: covoare din iuta, din lana, kilim, din vascoza sau matase, pentru camera copiilor si traverse, dar si produse noi si oferte.
Cu toate ca sunt piese de calitate si lucrate cu un simt estetic iesit din comun costa sub 2000 de lei si sunt livrate la adresa indicata de cumparator, din respect fata de timpul acestuia.
Au incercat anumiti designeri de interior sa scoata covoarele din randul decoratiunilor interioare, dar trebuie sa recunoastem deschis ca o camera fara covor pare pustie. Intri in ea, vezi peretii goli, parchetul fara nicio protectie si niciun material antialunecare si te ia cu frig. Aceasta este prima reactie. Covoarele nu trebuie sa dispara fiindca au fost gandite ca piese cu dublu rol: estetic si de protectie.
Ele protejeaza locatarii unei case de frig si locuinta de gerul de afara, si impiedica alunecarea pe suprafete lucioase si loviturile generate de cazaturi.
Magazinul de covoare moderne va sta la dispozitie, deci comandati-le si bucurati-va de ele! Investind in covoare investiti in atmosfera calda a caminului si in sanatatea si securitatea tuturor membrilor familiei.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.