Creare magazin online – Blugento.ro

Un prieten isi dorea de foarte mult timp sa isi creeze un magazin online, dar pana la un moment dat nu dispunea de cele necesare. A stat cu dorinta pana cand a facut rost de bani, pe care sa ii investeasca in magazin, pana cand s-a interesat despre cum merge treaba cu magazinele online si cu ce se mananca. Si-a dedicat foarte mult timp in dorinta lui, a stat si a strans o groaza de timp foarte multi bani, si-a imbogatit foarte mult cunostintele despre domeniu.
Dar trebuia sa gaseasca o platforma cat mai buna si serioasa pentru a crea magazinul mult dorit. Asa ca, nu am ezitat nici o secunda sa il ajut, am cautat amandoi ceva timp, dar intr-un final am gasit platforma ecommerce care ii trebuia. Aceasta platforma avea preturi foarte bune, toate lucrurile mergeau foarte bine. Prietenul meu era de-a dreptul fericit ca urma sa isi indeplineasca dorinta pe care o avea de foarte mult timp si intr-un final are ocazia sa isi deschida propriul lui magazin online.
Normal ca inainte de a comanda de la ei, m-am uitat peste niste pareri ale altor clienti, cu cine au colaborat etc. Si am gasit niste pareri foarte bune, cum ar fi “Colaborarea cu echipa Blugento este una rapida, eficienta si mereu am primit informatii in timp util.(Diana Raita)”, “Am fost incantat inca de la inceput de instanţa de test care a fost creata de Blugento, motiv pentru care am luat decizia de a trece site-ul pe noua platforma de care sunt foarte multumit.(Dragos Dumitrescu)”, asta era tot ce ne mai trebuia ca sa ne decidem sa folosim aceasta platforma, niste pareri bune de la niste magazine online dezvoltate si de succes.
Echipa lor de suport te ajuta cu raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai si vine cu sfaturi proactive pentru magazinul tau.
Intr-un final magazinul prietenului meu a fost gata, la deschiderea lui prietenul meu aproape urla de bucurie, fericire mai mare ca aceasta nu putea sa aiba, in procesul de magic setup au realizat un design complet personalizat brandului si specificului magazinului lui.
Desigur ca, designul este optimizat pentru calculatoare, tablete si telefoane mobile pentru a putea servi orice device. Ceea ce este si mai interesant este faptul ca au optimizare avansata de SEO si o viteza de incarcare ridicata, pentru o pozitie preferentiala in motoarele de cautare.
Platforma ecommerce Blugento pe care a ales-o prietenul meu impreuna cu mine, chiar a fost foarte serioasa, au oferit tot ce spuneau pe site, si a oferit ajutor foarte repede.
Bine-nteles ca magazinul lui nu prea a avut succes la inceput, nu a avut clienti, dar si-a dedicat foarte mult timp in promovarea lui, iar cu servicile seo pe care le ofera Blugento, cu timpul magazinul lui a inceput sa se dezvolte, sa vina din ce in ce mai multi clienti pe el, sa primeasca din ce in ce mai multe comenzi, iar asta il facea foarte fericit. Nu ii trebuia nimic mai mult, era tot ce isi dorea el.
var_page_brand_logo
Creare magazin online – Blugento.ro
B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 3/4, Cluj-Napoca, Cluj, Romania
CUI: 36072180
Blugento este un produs al Blugento SRL
contact@blugento.ro
037 788 1060

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.