Credite rapide doar cu buletinul

Foarte multe persoanje au nevoie de un credit rapid, dar insa putini stiu cum pot face rost de el si cum functioneaza astfel de credite, multi oameni au dubii in ceea ce priveste un credit cu o aprobare rapida, fara garantii. Chiar daca nu poti imprumuta exagerat de multi bani, cei care iti sunt oferiti sunt sigur ca iti vor fi de un ajutor foarte mare.  Un credit rapid, sigur si simplu il poti lua de la extrasimplu.

Ei bine, la un astfel de credit suma pe care o poti lua este pana la 2000 de lei, perioada de rambursare pana la 30 zile, si 75 zile doar la primul credit, au o aprobare rapida, dobanda este cu adevarat fixa, nu exista nici un fel de comisioane, si sunt usor de rambursat.

La un client nou, plafonul este de 200-2000 lei,  dobanda este de 1,2% pe zi, insa perioada de 63 – 75 de zile este disponibila doar la primul credit, iar suma imprumutata sa nu depaseasca 500lei. Poti aplica la un astfel de credit daca esti cetatean roman, daca ai peste 18ani, daca ai un telefon mobil si daca ai un cont bancar.

Pentru un client deja existent dobanda este tot de 1,2% pe zi, insa se ofera discount-uri in functie de gradul de bonitate, iar plafonul este la fel ca la un nou client, intre 200-2000lei.

Evident ca poti lua credit doar cu buletinul. Ai nevoie doar o copie dupa buletin si una de pe extrasul de cont. Poti aplica pentru credit online. Dupa semnarea contractului banii iti sunt transferati in maxim 2 ore, insa banii pot aparea in cont intr-o zi lucratoare, in functie de banca ta.

Acest credit este unul pe termen scurt, de aceea nu ar trebui sa fie contractat foarte des. Inainte de a lua creditul asigura-te ca poti returna banii in timpul specificat.

Cu un credit rapid de pe extrasimplu.ro iti poti rezolva problemele in cel mai scurt timp, iei creditul si iti rezolvi cu usurinta problema, fara sa astepti mult timp sa ai banii de care ai nevoie, apoi inapoiezi banii in timpul specificat si totul s-a incheiat, este foarte simplu, nu?

Credite rapide doar cu buletinul

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.