Refresh loader

Creezi un nou spatiu pentru business-ul tau sau il exploatezi eficient pe cel existent deja?

Creezi un nou spatiu pentru business-ul tau sau il exploatezi eficient pe cel existent deja?

Nu putini sunt cei care fac risipa de spatiul pe care il au pentru a-si desfasura activitatea. De ce cele mai multe persoane exploateaza totul pe lungime, ignorand cu totul inaltimea? Sa stii ca, din punctul meu de vedere, exploatarea optima trebuie realizata pe inaltime, iar motivele pentru care cred acest lucru sunt numeroase – ti le expun in cele ce urmeaza.

Cei de la Desian Fer sunt echipa pe care ti-o recomand daca ai nevoie de solutii logistice de actualitate. Acestia iti pot oferi toate cele necesare pentru ca tu sa iti exploatezi optim si corect spatiul din propria hala. Pe acesti experti in domeniu ii gasesti pe desian.ro – acolo iti sunt puse la dispozitie toate serviciile lor – tu alegi de acolo ce e mai bun pentru tine si pentru business-ul tau.

Platformele metalice te pot ajuta sa exploatezi intreg spatiul pe inaltime!

Cei de la Desian Fer iti pot oferi platforme metalice pentru ca tu sa exploatezi spatiul pe inaltime. Vorbim aici de mezaninul industrial prin care poti dubla si chiar tripla spatiul de care dispui de inaltime. In plus de asta, mezaninul industrial metalic te poate ajuta sa creezi si pardoseli plimbabile ridicate.

Este in avantajul tau sa exploatezi optim spatiul pe inaltime. In cazul in care nu o faci, vei avea nevoie de un spatiu nou pentru a depozita marfa, nu? Vorbim deci de alte investitii destul de usturatoare – achizitionarea sau inchirierea unei hale implica o suma destul de mare de bani. In schimb, daca alegi platformele metalice de la Desian Fer nici nu vei simti costurile pe care trebuie sa le platesti. Beneficiezi si de consultanta profesionala din partea expertilor in domeniu.

Toate rafturile si platformele achizitionate de la Desian Fer sunt verificate in timp!

Oricat de banal al parea totul, platformele si rafturile metalice ce te ajuta sa exploatezi corect spatiul pe inaltime trebuie verificate din cand in cand. Nu poti risca sa nu fie sigure si stabile, caci pot crea adevarate dezastre.

Sa stii ca cei de la Desian Fer efectueaza controale periodice la depozitele clientilor lor. In acest fel monitorizeaza nivelul de siguranta existent. Acolo unde exista nereguli ei intervin pentru a le remedia.

Ia legatura cu expertii in domeniu la numarul de telefon 0751 673 354 sau prin e-mail desianfer82@gmail.com. Sediul firmei Desian Fer se afla pe strada Prometeu, nr. 1A, Arad, judetul Arad, iar puctul de lucru se afla pe Zimandcuz 270H, judetul Arad.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link