Refresh loader

Cruci de marmura personalizate

Cruci de marmura personalizate

Am avut o bunica foarte buna, era foarte iubitoare, dar din pacate s-a dus… Intr-o zi ne-am pomenit ca s-a imbolnavit, si in cateva zile a plecat de langa noi. Ce durere am avut in suflet, credeam ca nu este adevarat, dar din pacate era adevarat.

Eu si cu parintii mei, ne-am gandit sa ii facem o inmormantare fara fast, sa chemam doar persoanele care au iubit-o. La inceput ne-am interesat sa facem o comanda pentru o cruce de marmura. Cautand pe internet am gasit cruci de marmura personalizate, la preturi foarte mici, ceea ce ne-a incantat foarte mult. Aceste cruci de marmura erau exact ca cele din poze dupa site, si de o calitate foarte buna,asa am fost foarte multumiti de alagerea facuta.

Pe internet poti achiziona orice, monumente sau cruci funerare, cu toate ca nimeni nu isi doreste asa ceva, dar cu totii trecem in viata cu probleme de asa natura, nimeni nu poate scapa de moarte. De aceea este bine sa fim informati cum sa procuram cruci, monumente funerare, sicrie, si tot ce este necesar pentru o inmormantare. Este foarte suparator sa vezi ca nu mai ai langa tine o persoana draga, dar trebuie sa fim puternici si sa incercam sa depasim un moment trist.

Trebuia neaparat ca pe postamentul din beton sa fie montata crucea de marmura, exact la dimensiunile acesteia.

Livrarea a fost  gratuita in termen de 48 ore, si garantia de satisfactie foarte mare.  Aceasta firma de monumente funerare este foarte serioasa, au o mare experienta, si  garantia lucrarilor sunt doar cateva din cuvintele care ii caracterizeaza.

”Datorita experientei de peste 18 ani in domeniul constructiilor funerare Progress Consulting S.A. ofera cruci marmura, monumente marmura, cruci granit, monumente granit, monumente funerare si servicii funerare personalizate conform necesitatilor fiecarui client in parte”.

Au tot felul de modele si dimensiunile acestora le pot stabili la fiecare in parte in functie de ceea ce iti doresti.  Crucile din marmura sunt perfecte pentru un mormant care sa reziste o lunga perioada de timp, deoarece sunt foarte durabile.

Lucrarile efectuate de compania lor se pot personaliza pana la cel mai mic detaliu.

Contactati-i cu incredere si nu veti fi dezamagiti.

Monumentele funerare din marmura au avantajul ca se  pot executa niste modele de monumente funerare personalizate, putandu-se sculpta in marmura de la cruci, la orice chip iti doresti,  deoarece marmura este mai moale , fiind practic nelimitat la posibilitatile de creatie, care se pot executa din marmura.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link