Refresh loader

Cu benzile Crest de la Pro White poti spune adio dintilor ingalbeniti

Cu benzile Crest de la Pro White poti spune adio dintilor ingalbeniti

Aspectul alb si sanatos al dintilor nu va veni niciodata intr-un mod natural. Trebuie sa luam masuri de igienizare si ingrijire pentru a ne pastra sanatatea cavitatii bucale, aceasta fiind ca si cartea noastra de vizita pana la urma.

Cu un zambet perfect si stralucitor nu ne vom simti niciodata complexati, vom avea inevitabil mai multa incredere in noi si vom zambi mult mai des. Mai mult decat atat, niste dinti albi si stralucitori sunt secretul femeilor pentru ca rujul rosu sa arate perfect pe buzele lor.

Pro-White – Pentru dinti de un alb stralucitor

Vorbim non-stop despre evolutia tehnologiei si despre beneficiile ei. Iata ca si de aceasta data ne surprinde in materie de ingrijire orala cu benzi Crest de la Pro White. Pentru ca nu ne putem abtine de la bauturile carbogazoase, de la cafeaua care ne trezeste in fiecare dimineata, de la ceaurile care ne plac sau de la anumite vicii precum fumatul, dintii nostri vor avea de suferit cu timpul daca nu avem grija de ei. Pe langa cariile care apar, se si ingalbenesc.

Pentru o ingrijire adecvata, nu este de ajuns sa ne spalam doar cu pasta de dinti de 2 ori pe zi, iar cum nu avem timp sa mergem la un cabinet stomatologic pentru o albire sau pentru un detartraj, pro-white.ro vine in ajutorul nostru cu produse special dedicate pentru cavitatea noastra bucala.

Pe langa pasta de dinti pentru albire, kitul, apa de gura, ata dentara sau pudra din carbune organic, benzile Crest sunt printre preferatele publicului larg, mai ales pentru efectele surprinzatore ale acestora. Gama este intr-adevar foarte variata si potrivita pentru fiecare preferinta in parte.

Spre exemplu, pentru o albire rapida a dintilor, puteti alege benzile Crest 3D Whitestrips 1-Hour Express. Avantajele sunt wow mai ales ca intr-o ora puteti vedea deja rezultatele, iar nivelul maxim de albire se poate duce spre 3-4 nuante.

Cu aceste benzi puteti avea parte de o abire profesionala, mai avantajoasa la pret decat la un cabinet stomatologic, iar efectul complet se vede in 7 zile. Mai mult decat atat, cu aceste benzi veti avea parte de o albire de durata pana la 12 luni de zile.

Cu benzile Crest de la Pro-White veti avea parte cu siguranta de o satisfactie garantata si un zambet perfect. Daca sunteti curiosi cum se utilizeaza aceste benzi sau despre alte produse pentru albirea dintilor, puteti intra pe pagina oficiala pro-white.ro.

Contact:

info@Pro-White.ro

 

2 thoughts on “Cu benzile Crest de la Pro White poti spune adio dintilor ingalbeniti

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link