Refresh loader

Cu ce imi rasfat casa

Cu ce imi rasfat casa

Pentru a avea o casa curata si pentru a ne mentine sanatosi, una din principalele conditii pe care trebuie sa le indeplinim este aceea de a locui intr-un mediu igienizat si curat. De cele mai multe ori auzi ca intr-o locuinta nu se poate intampla nimic si ca spatiul domestic este mediul cu cel mai mic risc de dezvoltare al virusurilor si bacteriilor. Cu toate acesta, acest mediu se poate transforma intr-unul din cele mai importante focare de infectie, daca nu este dezinfectat si igienizat periodic. Ca sa ai un camin ingrijit, frumos si confortabil, trebuie sa folosesti cele mai eficiente metode de curatare si intretinere a casei. Aceasta operatiune, trebuie efectuata temeinic si cu ajutorul produselor de igiena specifice fiecarui spatiu. Daca exista si copii, atunci aceasta operatiune necesita o atentie sporita. O casa murdara nu este doar inestetica, dar poate reprezenta si un pericol pentru sanatate. Pentru a mentine curatenia si igiena perfecta trebuie sa folosim produse igenice de calitate. Aceste produse de igiena le putem gasi pe site-ul magazinului online Sanito.ro. Tork este unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piata mondiala, oferind solutii complete si inteligente de igienizare si curatare a spatiilor. Gamele de produse igienice Tork sunt extrem de variate si pot fi folosite intr-o multime de spatii in functie de necesitati.

Bacteriile si microbii sunt cel mai usor de contractat si acestia se pot lua in urma unei strangeri de mana, atunci cand ne intalnim cu prietenii sau facem cunostinta cu o persoana noua. Folosirea de dezinfectanti maini Tork previn raspandirea microbilor. De pe site-ul Sanito.ro poti achizitiona cele mai bune produse pentru curatarea casei, dar si pentru a intretine igiena personala. Pe langa dezinfectanti de maini, Tork este un producator recunoscut international pentru gama de sapun lichid, dozatoare, dispensere si produse din hartie precum: servetele de masa, hartie igienica, role industriale de hartie. Este greu de imaginat o viata fara hartie igienica. Intr-adevar, hartia igienica si sapunul au un rol important in evitarea unor epidemii. O igiena superficiala poate provoca probleme de sanatate. Evenimente recente ne confirma, de asemenea, ca problemele care pornesc de la igiena precara pot avea, pe termen lung, efecte nedorite. Bolile grave pe care le poate cauza igiena precara sunt de cele mai multe ori greu de tratat sau foarte costisitoare. Asadar, cel mai simplu este sa previi, nu sa tratezi.

 Produsele din hartie Tork, comercializate de catre Sanito.ro, sunt de cea mai buna calitate, iar eficienta reprezinta principala trasatura, pe care se pune cel mai mare accent. Cu siguranta, atunci cand mancam in living avem pregatita, langa noi, rola de hartie. Datorita utilizarii pe scara mare, rolele de hartie au devenit extrem de utile in orice mediu sau spatiu. Practic, le folosim la baie, bucatarie, masina, spatiu de lucru. Sunt mai economice si mai versatile. Daca inainte gaseam role de lungimi mici, azi gasim role cat mai mari de cateva sute de metri. Rolele de hartie tip industriale de la Tork au o capacitate ridicata de absortie a lichidelor, uleiurilor si grasimilor. Fata de prosoapele de materiale textile, prosoapele din hartie de unica folosinta sunt mai igienice.

Recomand produsele de igiena Tork, comercializate de catre Sanito.ro!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link