Cu Esteto.ro am mutat salonul de infrumusetare la domiciliu

De multe ori, noi, oamenii, procedam cu parul ca si cu un bolnav apropiat. Il ingrijim singuri si “dupa ureche” pana in momentul in care situatia lui se agraveaza si atunci realizam ca nu este de gluma si il ducem la medic.
Parul meu a fost moale si fin de la nastere. Adolescenta fiind ma trezeam cum femei insarcinate ma mangaiau pe par. Ati ghicit. Actionau in numele superstitiei ca uitandu-se la parul meu si atingandu-l si copiii lor vor avea o podoaba capilara asemanatoare. Si in sala de mesa a liceului ma trezeam cu o mana curioasa in par, care doar il atingea, nu ma tragea de el.

Pe vremea aceea nu exista internetul, prin urmare lipseau sfaturile (din patru, cel putin unul-doua sunt bune) si magazinele de produse cosmetice online, iar saloanele de infrumusetare se numeau frizerii sau coafuri. De multe ori acolo erai mai maltratat decat ti-ai fi chinuit tu parul acasa.

Am comis multe pacate fata de parul meu: spalat pe cap si plecat pe gerul cel mare fara nimic pe cap, incat imi dadeau lacrimile de durere, dar suportam cu stoicism, tapatul parului pana la dublarea volumului (nu realizam ce pret are acel tapat), vopsiri repetate, fiindca ma tratam dupa principiul: “Daca nu il vopsesc acum cat sunt tanara si am trasaturi frumoase, mai tarziu, la batranete, cui ii va folosi?”

Parul meu fin s-a subtiat si imputinat din ce in ce mai mult din cauza decolorarii, asa ca m-au dus urgent la un salon de infrumusetare (dupa Revolutie). Nu stiu cu ce sampon ma spalau ei ca parul meu isi revenea dupa fiecare vizita la salon si as fi dorit sa stiu cum sa intru in posesia sticlutei minune.

Am incercat sa aflu secretul professional de la stilista personala:
-Ce gama de produse folositi?
L’oreal Professionnel a raspuns fara sa clipeasca. Sunt cele mai bune, iar dumneavoastra sunteti martora. Sunt produsele pe care le folosesc si vedetele si nu exista persoana care sa aiba parul mai agresat decat ele!
-Care este sursa de unde va aprovizionati cu sampon L’Oreal?
-Un ziarist bun nu-si dezvaluie sursele, nu-i asa, s-a facut ca glumeste cu mine? Nici eu nu pot sa va spun de unde ne vin produsele acestea foarte bune, 100% eficiente si originale.

Am tacut, dar eram constienta ca vizitele mele la salon vor inceta curand (nu mai aveam nici timp, nici bani suficienti) si era bine ca stiam numele samponului Sampon pentru Par Subtire sau Fin –L’Oreal Professionel Density Advenced Shanpoo, 250 de mililitri.

M-am intors hotarata acasa sa gasesc sursa care sa-mi permita mutarea salonului de infrumusetare la domiciliu.
Am tastat numele produsului, iar Esteto.ro s-a oferit instant sa ma aprovizioneze cu tot ceea ce era necesar sa-mi tratez parul acasa.

Am comandat si serul fortifiant si imi este mult mai usor acum. Daca la salon petreceam 2-3 ore, in magazinul lor intru cateva minute pentru documentare si plasez comanda, iar peste 5 zile o primesc si rasfatul parului meu a devenit astfel permanent.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.