Cu Fabrica-de-firme.ro nu esti niciodata in pana de idei de afaceri

In mod cert ca la afaceri si la fotbal nu se pricepe toata lumea. Ca sa obtii succesul iti trebuie fler si suficienta intelepciune sa soliciti consultanta si sa asculti sfaturile specialistilor. Dupa cum un antrenor face selectia perfecta pentru a alcatui o echipa capabila sa obtina victoria si specialistii de la Fabrica-de-firme.ro te ajuta sa alegi domeniul care ti se potriveste, sa te organizezi  perfect, oferindu-ti cele mai eficiente idei de afaceri.

Toate propunerile pe care le gasiti pe site au la baza studii de piata. Ideile de afaceri sunt de viitor, pe lista lor regasindu-se: agentiile de turism, mentenanta It, consultant in HR, organizare petreceri si evenimente, gradinite particulare, after-school, web design, firma de catering.

Avandu-i alaturi ei te vor lamuri sa alegi intre SRL sau PFA. Informatii complete referitoate la avantajele si dezavantajele acestora afli si de pe site, dar si de la specialisti in mod direct. Tine  minte ca atunci cand spui PFA, spui de fapt obligativitatea celui care il infiinteaza sa depuna diploma la dosar! Poti tine singur evidentele contabile, dar nu poti sa ai PFA fara studii.

In timp ce PFA inseamna actiune individuala, SRL inseamna prezenta asociatilor, de la 1, la 50 si raspundere limitata, de fapt fiecare raspunde cu suma cu care participa la capitalul social.

Nici cu infiintare firma nu iti este greu, daca delegi specialistii de la Fabrica-de-firme.ro sa se ocupe de tot.

Prin intermediul acestor specialisti cunoscatori ai legislatiei actuale si ai mediului de afaceri, accesul tuturor in lumea afacerilor devine facil.

Iata concret cum iti sunt alaturi de la inceput pana la sfarsit:

1. iti pun la dispozitie informatiile de pe site

2. sunt disponibili si ii poti contacta facil

3. iti ofera idei de afaceri, dar si planul complet de afaceri, daca soliciti acest lucru, plus consultanta contabila si juridica

4. te ajuta sa infiintezi firma

5. iti pun la dispozitie cel mai potrivit sediu social

6. te initiaza cum sa actionezi judicios in pozitia de lider

7. te ajuta sa faci toate transformarile care survin de-a lungul dezvoltarii afacerii tale: schimbare sediu social, majorare de capital, cesiune parti capital social si tot ceea ce este necesar.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.