Refresh loader

Cu trolerele pentru copii ai mai mult loc în bagajul tău și știi mereu unde sunt lucrurile micuţilor

Cu trolerele pentru copii ai mai mult loc în bagajul tău și știi mereu unde sunt lucrurile micuţilor

O călătorie mai lungă înseamnă și probleme mai multe de rezolvat înainte de plecare. De la alegerea unui pachet adecvat de servicii turistice, la stabilirea unui program pentru micuți, la găsirea unor locuri de cazare cât mai bune, toate sunt motive de stres în zilele premergătoare călătoriei spre destinația de vacanță.

Rând pe rând le puteți rezolva cu puțină atenție și multă răbdare, totul este să gândiți bine ceea ce aveți de făcut. Una dintre marile necunoscute pentru orice familie cu micuți care călătorește spre o anumită destinație o reprezintă lucrurile și hainele, schimburile copiilor.ly

Dacă sunt mai micuți veți avea nevoie de multe schimburi, de haine de tot felul, ba mai luați și jucărioare fără de care nu se poate, fel de fel de lucruri de prin casă de care cel mic s-a atașat.

Evident, și părinții iau cu ei multe lucruri, așa că s-ar putea ca la final să vă treziţi cu multe, multe lucruri de luat și prea puțin spațiu de depozitare. Ca să mai câștigați ceva loc în gentile și valizele părinților puteți pune lucrurile și jucărioarelor celor mici într-un troler copii.

Avantajele trolerelor pentru copii

Un troler copii oferă mai multe avantaje imediate. Veți putea organiza mai bine toate hainele și schimburile copiilor, știți mereu unde se vor afla. Micuţii pot să participe și ei la triere și împachetare, la punerea în trolerele lor, având satisfacţia că au contribuit și ei cu ceva la pregătirile de vacanță.

Trolerele pentru copii ocupa puțin spațiu, sunt compacte, au compartimente și buzunare speciale pentru depozitarea tuturor lucrurilor de care au nevoie micuţii în concediu. Greutăţile reduse și deplasarea rapidă pe orice suprafață graţie roţilor din silicon sau cauciuc, designul deosebit adaptat vârstei lor, formele simpatice cu animăluţe sau personaje din desene animate, iată alte avantaje ale unor trolere copii ieftine.

Și dacă mai adăugăm și numărul mare de variante disponibile, mânerele telescopice ușor de folosit, sistemele de siguranță și de închidere cu cifru sau buton, materialele de calitate vom înțelege de ce aceste trolere sunt așa de populare.

Utilitatea lor crește și atunci când aveți de transportat tablete sau laptopuri pentru micuți, au compartimente întărite speciale care feresc electronicele de şocuri în timpul deplasării spre destinația de concediu.

Trolerele moderne sunt foarte rezistente la uzură, ceea ce înseamnă că le veți putea folosi ani buni fără să aveți probleme cu ele, micuţii se vor bucura de ele multă vreme și vor învăţa să le folosească din ce în ce mai bine.

Mykitty are în oferta curentă trolere rezistente și ușor de transportat

Specialiştii de la Mykitty vă pot oferi trolere de călătorie pentru copii la cel mai bun preț de pe piață, cu livrare rapidă în toată țara și calitate garantată de producători de top.

Cu o funcţionalitate ridicată noile trolere de la Mykitty au patru roţi spinner și mânere telescopice rezistente, design deosebit și forme simpatice, care îi vor atrage pe cei mici.

Trolerele au și buzunare mari din plastic în care se poate transporta un laptop, buzunare laterale cu fermoar, sisteme rotative 360 de grade pentru distribuţia cât mai uniformă a greutăţii încărcăturii.

Tot la un preț bun puteți cumpăra și un set format din troler și ghiozdan din amestec ABS policarbonat, cu roţi silicon la troler și mânere extensibile speciale pentru transportul simplu pe orice distanţe. Din gama diversă de trolele de la Mykitty puteți comanda rapid orice model doriți online sau telefonic, comenzile peste 199 de lei primesc transport gratuit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link