Culoarea perfecta pentru acoperisul casei

Creșteți atracția  și valoarea proprietății cu un acoperiș care completează aspectul general al casei dvs.

Alegerea unei palete de culori pentru tabla acoperișului nu este întotdeauna ușoară. Indiferent dacă montati un acoperis  din tigla metalica  , ardezie sau tigla, există mai multe opțiuni. Și pentru fiecare culoare de acoperis disponibila, există o multitudine de nuanțe și combinații de culori. Amintiți-vă,  acoperișul dvs. va ramane acolo pentru următorii 20 – 30 de ani, deci alegeți cu înțelepciune!

Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când alegeți culoarea acoperișului:

Comparați materialele de acoperire cu culorile exterioare ale casei. Dacă intenționați să schimbați culoarea exterioară a casei dvs., comparați noua culoare a vopselei cu mostrele de acoperis.

Opțiunile de culoare complementara adaugă o dimensiune diferita acoperișului. Unele dintre cele mai grave greșeli de culori ale acoperișurilor sunt atunci când un proprietar alege o nuanță care se potrivește perfect perețillor exteriori. Casa devine o schemă de culoare monotonă, plictisitoare și aproape lipsită de viață. Încercați întotdeauna să completați culorile în loc să le potriviți exact.

Asorteaza  exteriorul cu o culoare simplă de acoperis.

Regula generala: Dacă restul locuinței dvs. este incarcat (fațadele din cărămidă multicoloră sau de piatră, culori multiple de vopsea), veți dori să alegeți o culoare de acoperis uni. Prea multe modele și culori copleșesc ochii. Cu toate acestea, în cazul în care casa are  ton monoton , o culoare vie poate adăuga stralucire.

Sfaturi pentru alegerea culorii potrivite pentru acoperiș

Alegerea culorii noului dvs. acoperiș poate fi stresantă, deoarece va trebui să trăiți cu ea timp de mai multi ani.

Vizualizați mostrele de acoperis în toate tipurile de lumină

Atunci când utilizați mostre de material de acoperis pentru a potrivi sau a completa culorile exterioare ale casei dvs., examinați eșantionul de tabla atât la soare, cât și la umbră. Puneți eșantionul într-un loc însorit, unde culorile cărămizilor corespund culorilor vopselei și a pereților, apoi așteptați și verificați aceeași zonă de eșantion când este umbrita. Asigurați-vă că toate culorile casei exterioare funcționează bine împreună în toate luminile.

Luați în considerare valoarea de revânzare a casei dvs. atunci când alegeți un acoperiș.

O culoare accentuată și strălucitoare a acoperișului poate fi excelentă pentru gustul dvs., dar nu este  favorita fiecăruia. Dacă vă gândiți să vă vindeți casa în viitorul apropiat, alegeti  o culoare pentru acoperiș mai neutra pentru a vă proteja valoarea de revânzare. Am văzut situatii in care cumpărătorii adora interiorul unei case, dar sunt dezamagiti  de acoperiș.

Cred că tabla verde este o alegere grozavă în casa potrivită, dar dacă aceasta nu place majoritatii cumpărătorilor dvs., este posibil să vă fie mai greu să vindeți casa. Cu toate acestea, dacă intenționați să nu vindeti,  o culoare îndrăzneață pe un acoperiș poate adăuga cu adevărat caracter și farmec casei.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.