Refresh loader

Cum e sa fii optimist?

Cum e sa fii optimist?

Sunt un optimist.
Daca m-ar intreba cineva cum imi merge , i-as raspunde: Daca mi-ar fi mai bine de atat, ar fi nevoie de doi oameni pentru atat bine!
Daca as vedea un prieten ca are o zi rea, intotdeauna as reusi sa il fac sa vada partea pozitiva a situatiei.

Sunt unii care ma intreaba cum pot fi atat de vesel si optimist in zilele rele uneori, cum reusesc…pai daca m-as supara la maxim ce as face? mi-as face rau singur, si nu e cazul de asa ceva.
Dar eu, in fiecare zi cand ma trezesc, imi aleg intotdeauna sa fiu bine dispus sau daca vreau pot sa fiu si rau dispus, dar mai bine prefer sa aleg prima varianta, asa consider ca este cel mai bine.
Pot sa ajut pe oricine( bine-nteles in limita posibilitatilor). Daca mi s-ar intampla ceva rau, as putea sa aleg sa invat din ce mi s-a intamplat, sau sa pozez in victima, dar eu mereu prefer sa invat sa aleg partea cea mai buna a vietii.
Depinde de mine cum aleg sa reactionez la diverse situatii, eu trebuie sa decid daca vreau sa ii las pe altii sa-mi influenteze atitudinea fata de viata.
Eu aleg daca sa fiu bine dispus sau altfel.
Pana la urma eu sunt cel care decide cum sa imi traiesc viata, care vreau sa imi fie bine si sa fiu cat mai multumit.
Cateodata exista posibilitatea de a alege sa traim o viata deplina, nu trebuie sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine, maine ne vom gandi la problemele de maine. Azi este ziua de maine pentru care tu iti faceai probleme ieri.
Asta sunt eu, cu bune si rele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link