Refresh loader

Cum sa ai o pozitie corecta la birou – iata unde gresesti de cele mai multe ori

Cum sa ai o pozitie corecta la birou – iata unde gresesti de cele mai multe ori

Evolutia tehnologiei, dar si pandemia si implicit starea de urgenta au contribuit la grabirea procesului de integrare a telemuncii. Bineinteles, telemunca nu era un subiect nou pana in luna martie cand s-a declarat starea de urgenta, insa nici unul aflat prea mult in lumina reflectoarelor.
Totusi, munca de birou implica responsabilitate si la capitolul postura. Tu cat de corect stai la birou? Esti sigur/a ca mereu coloana ta se afla in siguranta? Ramai aproape. Iti voi spune in cele ce urmeaza care sunt cele mai frecvente greseli pe care le faci atunci cand stai la birou si cum le poti corecta.

Nu iti lipesti spatele de spatarul scaunului

Scaunele de birou, precum cele disponibile la UNIC SPOT, trebuie sa fie ergonomice. Bineinteles, in cazul in care nu dispui de un asemenea scaun, poti folosi o perna pentru sustinerea zonei lombare. Lipeste-ti spatele de spatarul scaunului atunci cand lucrezi la birou, altfel risti sa modifici fara sa iti dai seama forma coloanei vertebrale.

Coatele tale nu stau perfect pe birou

Munca de birou, pentru a fi eficienta si sanatoasa in acelasi timp, implica sustinerea coatelor la un unghi de 90 de grade, realizat pe birou. Antebratele si mainile trebuie sa formeze de asemenea o linie dreapta pentru a evita problemele de la nivelul incheieturilor.
Gama de birouri PC de la UNIC SPOT este diversa, deci ai toate sansele sa gasesti un birou potrivit inaltimii tale pentru a sta corect.

Tii genunghii indointi incorect

Si piciorele trebuie sa formeze un unghi corect cu solul. Vorbim aici tot de 90 de grade. Ai nevoie in acest sens un scaun ce iti permite sa lasi si un spatiu de 2 sau 3 cm intre spatele acestora si marginea scaunului. Gasesti o multime de scaune de birou in cadrul magazinului online de care am amintit anterior – unicspot.ro.

Nu ai spatiu pentru picioare sub birou

Nu opta pentru un birou care arate doar bine, insa nu prezinta si functionabilitate optima. Gama de birouri PC de la UNIC SPOT este diversa si compusa numai din modele ce dispun de spatiu extins pentru pozitonarea corecta a picioarelor.
Nu uita, spatele tau trebuie sa se aseze pe spatar natural, mainile de asemenea nu trebuie suprasolicitate prin pozitii incomode. Pastreaza o distanta semnificativa fata de monitor pentru ca vederea sa iti fie in siguranta.
Acceseaza unicspot.ro pentru a intra in contact cu intreaga categorie de birouri PC ce iti este pusa la dispozitie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link