Cum sa ne ingrijim bijuteriile din aur

Ingrijire de bază:

Bijuteriile ar trebui să fie tratate cu dragoste și cu grjia. Ar trebui să fie prețuite și plăcute de fiecare dată când le purtati. Există totuși câteva lucruri importante pe care trebuie să le țineți minte, astfel încât bijuteriile dvs. vor dura generații. Următoarele sunt îndrumări de bază pentru păstrarea bijuteriilor:

Spre deosebire de noi oamenii, bijuteriilor nu le place să se ude, să faca duș sau baie in mare.

Nu le place sa fie date cu parfum, loțiuni și pulberi de păr, astfel încât e bine sa acoperiti zonele în care purtati bijuteriile. Bijuterile din aur  trebuie sa faca o pauza de purtare, asa că ar trebui să fie ultimul lucru pe care il puneti dimineata și primul lucru pe care-l scoateti seara. Credeți sau nu, indiferent de preț, bijuteriile care arată delicate … chiar sunt. De aceea nu e bine sa le purtati atunci cand faceti inot sau jucati vlei sau fotbal.

Atunci cand calatoriti si nu purtati la gat un lantisor din aur sau un inel de logodna din aur cu diamante Madalin , e bine sa le asezati intr-un saculet special sau intr-o punguta speciala, in nici un caz sa nu le aruncati intr-un buzunar al gentii. In timp ce dormiti e bine sa puneti bijuteriile intr-o cutie sau caseta speciala, sa nu le lasati pe noptiera sau masuta de toaleta.

Desigur, bijuteriile sunt menite să fie purtate, văzute și bucurate , dar faceti acest lucru  cu grijă!

Grija pentru bijuterii de aur:

Bijuteriile din aur de orice fel de karate pot fi curățate ușor folosind o cârpă moale. Pentru o curățare mai amănunțită, înmuiați bijuteriile de aur într-un pahar cu apă caldă cu o picătură sau două de săpun non-detergent pentru a ajuta la îndepărtarea oricăror uleiuri și la slăbirea acumulării. Scoateți după câteva minute și uscați pe o cârpă moale. Pentru a curăța mai mult, utilizați o periuță de dinți foarte moale și uzată pentru a îndepărta cu grijă orice particule de murdărie sau resturi.

 

Distribuie

Leave a Reply