Cum sa organizati o camera de studiu si de unde cumparati table de scris si desenat

Am fost mereu foarte sceptica cu privire la acele dormitoare standardizate care pot fi cumparate de oriunde. Multi dintre noi nu tin cont de nevoile copiilor in crestere si, prin urmare, de dezvoltarea acestora. Un dormitor pentru copil nu poate sa ramana la fel timp de 10 sau chiar 20 de ani, trecand prin viata celui mic ca o piesa simpla de mobilier sau chiar o camera in care poti doar sa dormi fara a deveni un instrument de educare si dezvoltare a acestuia. Din acest motiv, pe langa o mobila personalizata, am ales magazinul nebunici.ro, ceea ce mi-a permis sa cumpar diverse obiecte pentru camera de studiu, deoarece aici gasiti inclusiv table de scris si desenat. Deci, daca alegeti dormitorul pentru copii, va recomand sa alegeti cu grija, nu numai mobilierul, ci si alte obiecte. Iata ceea ce va fi cu siguranta necesar pentru ei, pe langa pat si garderoba: un spatiu liber pentru joaca; rafturi si mobilier accesibile la orice varsta, o masa de activitati (sau birou) cu dimensiunea potrivita, in conformitate cu varsta si inaltimea copiilor, pentru a face temele si a studia, o tabla pentru desen si pentru a exersa scrisul si alte lucruri.

Copiii au nevoie de spatiu si de lumina

De cate ori folosim camera pentru copii ca un fel de dulap de depozitare, unde sunt o multime de haine si jucarii sau chiar alte obiecte inutile. In schimb, ar trebui sa incercam sa eliberam complet camera copiilor si sa ne asiguram ca acestea devin punctul lor de referinta si locul pe care il adora, unde vor sa-si petreaca mult timp, nu doar pentru odihna, ci si pentru a se juca si a studia. Nu trebuie sa subestimam importanta iluminarii in camera copiilor, fie printr-o sursa de lumina naturala, cum ar fi o fereastra sau un balcon, fie prin intermediul unor lampi adecvate care permit copilului sa citeasca si sa studieze fara sa-si intinda ochii. Camera nu trebuie sa fie intunecata atunci cand copiii studiaza sau, mai rau, se afla la calculator. Nu este suficient, in aceste cazuri, sa folositi numai lampa de birou, tinand restul incaperii in intuneric: ochii obosesc foarte mult in aceasta situatie.

Este mult mai bine sa oferiti acestei camere o iluminare cat mai buna. In plus fata de lumina generala a camerei, plasata pe tavan, nu uitati sa adaugati intotdeauna lampi de lucru langa birou sau deasupra biroului unde studiaza copiii. Chiar si tabla de scris poate fi dotata cu o asemnea lampa. Cea mai buna alegere ar fi cea a unei lampi reglabile, cu un brat pliabil, astfel incat sa o indrepti catre cel mai bun de fiecare data cand lumina naturala se schimba in interiorul camerei. Revenind putin la tabla de scris de la nebunici.ro, multe dintre modele pot fi amplasate oriunde in camera sau duse in alte incaperi ale locuintei. De asemenea, aceste table de scris pot fi duse chiar in curtea casei, daca locuiti la casa si nu la apartament. Ele sunt instrumentele perfecte pentru camera de studiu a copilului, ajutandu-i sa isi exerseze scrisul, sa deseneze si sa faca inclusiv exercitii matematice. Astfel totul va deveni mult mai distractiv si copiii se vor implica mai mult.

La magazinul nebunici.ro veti mai gasi inclusiv produse de papetarie si rechizite utile in orice camera de studiu. Dormitorul celui mic are o importanta foarte mare. Fiecare parinte trebuie sa il amenajeze in functie de pasiunile copilului si de etapa de dezvoltare. De aceea, este indicat sa se achizitioneze diverse lucruri ce se pot adapta pasiunilor si varstei copilului. Alegerea magazinului sau magazinelor de specialitate este esentiala. Dormitorul poate fi folosit, cum spuneam, si ca incapere dedicata studiului. Nu trebuie, de asemenea, sa ignorati culorile sau alte elemente decorative. Copilul trebuie sa se simta bine, in largul sau si nu presat ca in mediile clasice ce invatare. In acest fel studiul va fi mult mai palcut si mai rapid, iar copilul va invata mai relaxat si mai bine. Intrati si dvs. Pe magazinul nebunici.ro pentru a descoperi gama imrpesionanat de table de scris, de rechizite, dar si de jucarii de calitate pe care le puteti achizitiona celor mici. Va garantez ca nu veti fi deloc dezamagiti.

Next PostRead more articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.