Refresh loader

Cum sa pornesti o afacere online cu un magazin online

Cum sa pornesti o afacere online cu un magazin online

Cand vine vorba despre o afacere online, de exemplu un magazin online trebuie sa ti cont de multe aspecte si detalii.
Un prim lucru important cand creezi un magazin online este butonul “cumpara” sa fie cat mai vizibil pentru potentialii cumparatori ai unui produs, cam acesta ar fi si scopul princial al magazinului, ce rost ar avea un magazin online daca nu ai cumparatori pe el. Un alt lucru foarte important dupa crearea unui magazin online ar fi valorificarea avantajelor produselor tale, scopul principal al unui vanzator este sa atraga cat mai multi clienti catre produsele lui, trebuie intr-un fel sau altul sa isi convinga clientii ca au nevoie de produsele respective, ai putea crea o sectiune speciala cu un nume atractiv, iar clientii sa dea click pe acea categorie si sa apese pe butonul de cumparare.
Desigur ca fiecare client este atent la multe detalii ale magazinului, nimeni nu ar vrea sa isi ia teapa, asa ca se intereseaza cat de bine poate daca acel magazin este de incredere sau nu. Orice posibil client inainte de a se hotari sa cumpere un produs doreste sa afle cat mai multe detalii despre produsul dorit, despre procesul de achizitie, modatlitatile de plata, serviciul de livrare si garantiile oferite, acestia fiind factori decisivi in castigarea increderii clientilor tai. Realizeaza descrieri cat mai detaliate si adauga poze aferente produselor.
Desigur ca si logo-ul site-ului conteaza extrem de mult, un logo facut cum trebuie poate fi considerat “cartea de vizita” a site-ului.
Atragi mai multi clienti daca oferi reduceri, transport gratuit si premii de fidelitate, orice client este atras de aceste aspecte, orice om ar fi atras de niste reduceri interesante, transport gratuit si premii de fidelitate, cand ai aceste perioade in care oferi lucruri gratuite oamenii devin mai atrasi si mai interesati de produse si cumpara mult mai repede un produs si poate si in cantitati putin mai mari.
Desigur ca ar fi de preferat sa anunti perioadele de reduceri, sa postezi mereu noutati sau sa anunti evenimentele care vor urma in favoarea clientului, asa toata lumea va fi informata si vor reveni pe magazinul tau cand va veni data evenimentului respectiv.
Afiseaza toate metodele de plata acceptate, majoritatea magazinelor folosesc ca metoda de plata cardurile de credit, de debit, in numerar – ramburs, PayPal.
Trebuie neaparat sa ai un numar de contact vizibil si suport tehnic prin chat, iar aceste doua lucruri trebuie sa apara pe fiecare pagina a magazinului. Apreciat de catre cumparatori este si suportul tehnic oferit sub forma de chat, unde acestia pot cere informatii privitoare la produse si pot lua legatura cu echipa tehnica pe durata desfasurarii programului de lucru a magazinului online.
Aflati mai multe informatii la aceasta agentie de web design cu 10 ani de experienta in domeniu. Ofera foarte multe informatii utile la sectiunea de magazin online cu informatii aferente, desigur ca au si sectiunea aferenta pentru site-uri de prezentare . Daca sunteti interesati de ceea ce ofera si doriti sa ii contactati, intrati la aceasta sectiune de contact.

“Cyber Studio este o companie clujeană full-service care activează pe piaţa IT din 2008 fiind profilată pe dezvoltarea de soluţii informatice din domeniul serviciilor web și marketing online.
Când vine vorba de creativitate, apelaţi cu încredere pentru că aici originalitatea e la ea acasă. Gândim interfeţe personalizate şi implementăm toate elementele ce ţin de design-ul şi aspectul site-ului, precum conceperea unor animaţii flash, a unor bannere, a galeriilor foto/video şi a tuturor elementelor web.”
Am cativa prieteni care au apelat la aceasta companie si sunt foarte mulumiti de ceea ce le-a oferit aceasta companie si de serviciile pe care le-au avut de la Cyber Studio.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link