Refresh loader

Cum si cand sa porti o salopeta, plus recomandari de modele de la Ramona Badescu

Cum si cand sa porti o salopeta, plus recomandari de modele de la Ramona Badescu

O salopeta este tinuta care iti starneste curiozitatea, te atrage prin simpla idee mai intai de toate pentru ca este acel altceva. Poate putine dintre voi stiu ca o salopeta deriva din tinuta pur masculina, tinuta specifica pentru clasa muncitoare. Inspirata din aceasta, insa reinterpretata desigur si devenita o tinuta versatila, salopeta feminina este la ora actuala o varianta ce inlocuieste chiar si o rochie.
Vei gasi la Ramona Badescu salopeta eleganta, intr-o vasta paleta de culori si modele. Sunt sexy, sunt hot si te vor pune in lumina reflectoarelor numaidecat. Iata si cateva repere pentru purtarea acestora.

Salopeta, tinuta eleganta care te scoate din banal

Din colectia de tinute de la Ramona Badescu nu ai cum sa nu remarci salopetele. Acestea sunt numaidecat un twist interesant. Cumva, poate ca putini se asteapta ca aparitia ta sa fie despre o salopeta, de unde si acel efect wow, instant obtinut. Trebuie sa faci insa o delimitare intre salopeta larga si comoda si cea eleganta.
Ramona Badescu propune materiale ce stralucesc, ce se muleaza pe corp, insertii transparente sau decolteu in V. Sunt cateva detalii ce definesc salopetele aici.

Salopeta evazata pe lungimea piciorului

Pantalonii evazati nu sunt de domeniul trecutului si se pare ca se reintorc si se impun in tendinte. Iata ca acest stil il regasesti si la unele modele de salopete, parte din colectia semnata Ramona Badescu. Acestea sunt mai degraba recomandate celor care doresc sa creeze efectul de alungire, sa para usor mai inalte. Merg de minune cu incaltaminte cu toc sau in orice caz cu talpa inalta, cu platforme spre exemplu.
Modele de acest gen sunt mulate pe tot corpul si au maneca lunga, iar dupa caz, in partea de sus la bust ai fie decolteu, fie material transparent. O alta varianta este reprezentata de acele salopete cu pantalonul skinny.
In plus, daca este fana a tinutelor leather like sa stii ca si la capitolul salopeta poti regasi una. Este tinuta all black, mulata pe silueta, care in simplitatea sa ca design iti va face look-ul mai atractiv ca oricand.
Astfel de salopete vin disponibile in marimi precum 34, 36, 38. Poti comanda modelul favorit online, din cadrul paginii oficiale si cu livrare internationala daca este cazul. Descopera o tinuta practica pana la urma, la care asociezi cu usurinta incaltamintea dorita.
Contact Ramona Badescu shop:
Arges, Stefanesti, strada Cavalerului, nr.52 C
0751 355 989 / 0762 812 854

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link