Cursuri de dezvoltare personala

Ma bate gandul sa fac cursuri de dezvoltare personala, dar trebuie intai sa ma documentez.

Si chiar am gasit ceva pe placul meu.

La protrain este chiar ideal sa te inscri la cateva cursuri. Am stat ceva timp, am analizat multe site-uri care ofera cursuri de dezvoltare personala si ma tot gandeam care ar fi mai bun si care m-ar ajuta mai mult. Nu mi-a luat prea mult sa ma decid. Am stat si am citit pe fiecare site in parte ce ofera si cum sunt, am mai intrebat cativa prieteni care au mai facut astfel de cursuri si a fost mai usor decat imi imaginam eu. Fierbeam de nerabdarea de a incepe aceste cursuri.

Acest curs nu poate fi privit asemenea oricarui alt curs. Participand la acest curs sper ca voi reusi rapid, sa imi asum responsabilitatea , sa ma pot adapta usor la toate provocarile si sa am intotdeauna pregatit feedback-ul constructiv pentru ceilalti.

Comunicarea in feedback este sa ai atitudine si idei noi, sa nu ai greseli de exprimare. Cursul se axeaza  pe exercitii practice in materia achizitiilor publice. Este nevoie de practica pentru a o putea imbunatati.  Fiecare participant in parte se adapta pe nivelul vorbitorilorpentru a imbunatati performanta de prezentatori. In training, putem solicita un feedback din partea cursantilor, prin intermediul unor fise, cu privire la un subiect anume sau a cursului in sine.

Imi doresc sa ajung o persoana de succes in lumea afacerilor de azi si sa imi realizez obiectivele personale si profesionale.  In primul rand am aflat ca la acest curs trebuie sa stiu si nivelul de negociere, si sa fiu pregatit pentru orice situatie mi se va ivi. La training te pot instrui in procesul de negociere, poti capata abilitati practice, sa exersezi tehnici de negociere si poti invata notiuni folositoare, atat in viata personala,  cat si  cea profesionala. Sa fii un negociator bun inseamna sa ai strategii tehnice in stilul tau diferit.Sa nu ai nici un fel de emotii, sa iti poti pastra controlul, altfel se blocheaza negocierea.

Cursul iti ofera posibilitatea de a lucra in proiecte business din mediul privat.  Participand la acest curs pot dobandi cunostinte de management riscurilor din domeniul achizitilor publice , as putea sa alcatuiesc o prezentare si suport vizual pentru aceasta, sa fixez  obiectivele realiste pentru prezentari, sa pot gestiona provocarile  si intrebarile pentru a avea succes in prezentarile in public  tinand cont de tipul caruia se adreseaza  si de rezultatul final vizat.

Tehnicile profesionale te vor ajuta sa fii o persoana de succes pe toate planurile, ceea ce imi doresc si eu nespus de mult, dar cu rabdare si perseverenta stiu ca voi reusi cu acest curs care ma va invata tot ce este necesar.

Sunt foarte multumit ca pot dobandi cunostiinte necesare pentru principii si reguli de elaborare, comunicarea si negocierea in cadrul achizitiilor publice.

Un consultant si furnizor de informatii necesare unei evolutii profesionale  te poate ajuta  in tot ceea ce vrei sa faci.

Sunt foarte incantat de acest curs si vreau sa am tot ceea ce este mai bun.

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.