Cursuri de electrician

Recent stateam si navigam pe internet. Ma uitam pe diverse site-uri, citeam despre anumite chestii ce ma interesau, tot umbland asa pe site-uri am dat peste un site care parea foarte interesant pentru ceea ce cautam eu. Am dat peste un site care ofera cursuri de electrician. De cand eram mic ma atragea foarte mult aceasta meserie. Tot timpul faceam ceva ce se lega de meseria de electrician. Am mai facut cateva cursuri de electrician, dar nu foarte mult timp, iar acum m-am gndit sa ma implic mult mai mult, sa invat cat mai multe si sa imi ating visul.

De accea am stat si mi-am folosit putin din timpul meu liber pentru a gasi cursuri de calificare acreditate  .

Dupa ce m-am interesat putin despre acest centru m-am decis sa asist la curs electrician la CPP Alexander’s .

electrician

Acesta firma nu ofera numai cursuri de electrician, ofera o multime de cursuri autorizate.

Meseria de electrician este foarte cautata. Un electrician te poate ajuta sa repari ceva in reteaua electrica sau sa execute o lucrare de amploare la tine acasa.

Curand am luat legatura cu un vechi prieten care s-a specializat in meseria de electrician, pot sa spun ca a devenit un electrician profesionist. Ne-am dat intalnire sa mai vorbim, sa discutam. Vorbind noi am ajuns sa discutam despre meseria de electrician. I-am spus ca as vrea sa fac niste cursuri si sa devin profesionist. Am mai vorbit noi ce am mai vorbit acolo despre asta, diferite informatii pe care eu nu le stiam si voiam sa le aflu. Eram foarte captivat de acea discutie. Pe la finalul discutiei nu stiu ce mi-a venit sa il intreb unde a urmat studiile de a devenit asa experimentat in acest domeniu. Nu mi-a venit sa cred cand am auzit ca si el a facut cursurile tocmai la acel centru la care vreau si eu sa ma duc.

Meseria de electrician nu este chiar asa usoara, este putin mai dificila. Mie unul imi place foarte mult si vreau sa devin cat mai experimentat in acest domeniu si sunt sigur aceast centru ma va ajuta foarte mult sa ma ridic. Sunt foarte sigur ca imi voi atinge scopul pe care il doresc.

Pentru cei care sunt interesati sa lucreze in acest domeniu, acest centru pune la dispozitie un curs electrician exploatare medie si joasa tensiune.  Acest curs urmareste sa ajute participantii sa acumuleze toate cunostintele si abilitatile necesare pentru a lucra in siguranta, in acest mediu volatil.

Pot sa va spun ca fierb de rabdare sa incep cursurile si sa vad evolutia mea in aceasta meserie.

1

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.