Refresh loader

Cuvinte spuse din inima

Cuvinte spuse din inima

Bun gasit dragii mei! Astazi va voi vorbi de zambet, fericire si iubire! Cu putin timp in urma, purtam o discutie cu o buna prietena de a mea…si am ajuns la unele concluzii… poate ca suna aiurea…dar e minunat acest sentiment. Pe zi ce trece ne descoperim tot mai mult, pe zi ce trece descoperim oameni noi, de care probabil
nu ne leaga prea multe, insa un singur lucru mai puternic e de ajuns.

Asa cum ”spuneam” mai sus, descoperim oameni noi pe care ajungem sa ii cunoastem incet, incet, chiar daca doar virtual si nu ne ia mult sa le citim sufletul…sant oameni care au iubit, care au suferit poate mai mult sau poate mai putin decat noi..si totusi..in acel moment cand ”auzim” ca pe strada lor” a rasarit Soarele” ne bucuram pentru ei si speram sa ni se intample si noua… ei bine, ni se va intampla, la momentul potrivit…dar, dupa parerea mea…cu o singura conditie… sa credem si sa ne dorim cu adevarat sa se intample!
Chiar daca am trecut prin experiente mai putin bune, mai putin frumoase, nu trebuie sa ne fie teama de ceea ce va urma.Totul se intampla cu un scop!
Ei bine, cateva cuvinte super adevarate, ”graite” de prietena mea draga.
Zambeste!Caci lumea iti va zambi! Iubeste! Caci lumea te va iubi!
Ce ganditi, aia veti fi! Zambiti, Iubiti, Traiti!
Du-i mamei flori! Si multumeste-i pentru cine esti azi, pentru fursecurile din copilarie, pentru ceaiurile in seri cu febra, pentru privirea certatoare cand te-a prins fumand, pentru economiile si imprumuturile in banca cu care te-a tinut in facultate, pentru toate cate ai ajuns sa poti face astazi pentru lume.
O zi minunata va doresc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link