Daruieste si vei fi fericit

Deja am inceput sa numar cate zile mai sunt pana la Craciun. Nu mai e mult si cu toate acestea ma bucur de aceasta sarbatoare ca si cum ar fi prima data.
As fi vrut sa vina Craciunul cu zapada, dar nici macar cativa fulgi de nea nu o sa apara, cel putin asa cred.
Ca orice om de sarbatori incepi si iti faci planuri, sa pleci pe undeva, sa fii gazda, dar cel mai important lucru sunt cadourile oferite celor dragi. Oferind cadouri celor dragi,ai ocazia sa privesti zambete si emotii pe fata lor, ceea ce este foarte placut.
Si tocmai pentru ca daruiesti, pentru ca te gandesti mereu la ceilalti si stii ca bucuria impartasita e singura care conteaza. Pentru toate aceste motive si multe alte meriti oricine surprize din cele neasteptate.
Indiferent ce surprize iti vor aduce sarbatorile, bucura-te de fiecare moment din asteptarea lor si incepe pregatirile, fa-ti planuri, cauta idei, cum vrei sa petreci aceste zile minunate.
Eu, unul, imi doresc foarte mult sa imi petrec Craciunul cu familia mea draga, nimic nu este mai frumos ca atunci cand se reunesc totii in jurul mesei de Craciun,sau cand se deschid cadourile in jurul bradului.
Tuturor ne place sa daruim persoanelor dragi cate un cadou, dar mai ales cand vine aceasta sarbatoare frumoasa, fiecare avem visele noastre, fiecare ne dorim tot ce este mai frumos in aceasta viata. Mi-ar placea foarte mult sa fie toti oamenii bucurosi de sarbatori, sa fie alaturi de familie si prieteni, indiferent de situatie, dar, din pacate nu este asa cum mi-as dori eu.

Distribuie

Leave a Reply