De ce am nevoie de multe buzunare

De la o vârstă destul de mică aveam o boală cu buzunarele. Orice îmi cumpăram, prima dată mă uitam să vad câte buzunare are, dacă acel lucru nu avea suficiente buzunare pentru gustul meu nu-l cumpăram. Chiar dacă îmi cumpăram îmbrăcăminte cu o mulțime de buzunare, acele buzunare erau în zadar, nu îmi foloseau aproape cu nimic la acea vârstă.

Însă, când am mai crescut buzunarele au devenit o necesitate, fie că era vorba de îmbrăcăminte, fie că era vorba despre un rucsac sau un portofel. Când eram mai mic nu aveam nevoie de atâtea buzunare, nu aveam acte care trebuia să le țin dupa mine, nu aveam nevoie de portofel, singurele lucruri care le căram dupa mine erau cheile și eventual telefonul, dar chestia cu telefonul s-a întâmplat puțin mai târziu, când am mai crescut.

Acum, buzunarele de la pantaloni chiar au devenit o necesitate, nu mă mai uit dupa haine cu multe buzunare din plăcere, ci pentru că am nevoie de mai multe buzunare în care să îmi pun telefonul, portofelul, cheile, căștile și tigările.

Buzunarele portofelului cred că sunt cele mai importante, sunt nevoit să iau dupa mine o mulțime de acte, trebuie să am unde să îmi tin banii că să nu-i pierd, trebuie să iau dupa mine cardurile, buletinul și o multime de alte hârtii, este necesar să am un portofel spațios ca să am unde să îmi țin toate lucrurile necesare.

De ce am nevoie de multe buzunare

La un moment dat, am început să iau dupa mine rucsacul, devenise o necesitate pentru propriul confort. Nu mă simțeam deloc confortabil când se schimba vremea de la un minut la altul sau când plecam ziua de acasă și mă întorceam noaptea, ziua îmi era cald, iar seara îmi era frig, am început să țin un rucsac dupa mine ca să îmi pot lua dupa mine câteva haine să nu mor de frig seara, doar nu era să îmi iau hainele cu mine și să le țin în mână, era mult mai simplu și mai practic să îmi țin hainele într-un rucsac spațios, asta pe lângă umbrela pe care o târam dupa mine în caz de începea brusc să plouă. Momentan, am intenția de a îmi cumpăra un rucsac și mai spațios decât cel vechi.

Am noroc că nu sunt femeie, nu trebuie să îmi mai iau dupa mine și farduri și alte lucruri de genul, atunci aș fi fost nevoit să mai iau dupa mine și un alt lucru pentru cărat chestii, și nu mi-aș fi dorit să car dupa mine pe lângă rucsac, și o geantă.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.