Refresh loader

De ce apa este considerata un miracol si cum ajuta la ea la obtinerea unei stari de sanatate perfecte

De ce apa este considerata un miracol si cum ajuta la ea la obtinerea unei stari de sanatate perfecte

In cartea Apa miracolul vietii, Mihaita Toma vorbeste despre efectele terapeutice pe care apa le are, dar si despre combinatiile care pot fi facute cu apa, recunoscute in prezent drept vindecatoare. Baile sunt unele dintre primele si cele mai importante tratamente care au apa la baza.

Apa este prezenta peste tot

Persoanele care au cumparat cartea Mihaita Toma Apa miracolul vietii, au ocazia sa inteleaga modul in care apa ne poate influenta si ajuta totodata sa ajungem la o stare de echilbru permanenta. Toate formele de viata care exista in prezent pe planeta depind in totalitate de apa. Apa reprezinta o parte importanta din toate procesele metabolice existente in organism. Acesta este un mesaj clar al naturii despre faptul ca fara apa nu am exista si ca putem utiliza acest fluid esential pentru purificare si pentru obtinerea unei stari perfecte atat la nivel psihic cat si emotional.

Fiecare persoana ar trebui sa cumpere Carte Apa miracolul vietii din librarii pentru a intelege cum poate fi folisita apa in terapii si nu doar pentru a potoli setea. Cartea ofera o serie importanta de informatii despre apa. Exista mai multe tipuri de apa. Apa are o memorie proprie si exista anumite tipuri de apa pe care se recomanda sa le bem. Spre exemplu, apa trebuie sa aiba o anumita compozitie pentru a asigura hidratarea profunda, din interiorul celulelor catre exterior.

Este intalnit si conceptul de apa vie, mai exact o apa speciala, structurata si alcalina, filtrata si care are rolul de a activa anumite procese ale organismului.

Cartea prezinta inclusiv Terapii interne cu apa Mihaita Toma, pe care fiecare persoana ar trebui sa le abordeze atunci cand isi doreste sa traiasca sanatos.

In paginile acestei publicatii este prezentat cu lux de amanunte fluidul care formeaza 70% din corpul uman. Fara apa viata nu ar exista, insa ea este mai mult decat un lichid inodor, incolor si insipid. In paginile acestui volum pot fi gasite informatii importante despre ce inseamna de fapt o apa benefica si despre memoria pe care apa o are. Apa poate deveni la nivel molecular hexagonala, aceasta fiind cea care are potentialul de a hidrata organismul profund.

De asemenea, cititorii acestei carti inteleg si care sunt alimentele acide sau alcaline, modul in care apa sfintita actioneaza asupra organismului si modul in care semnul crucii influenteaza forma moleculei de apa. In final, concluzia ajunge la faptul ca iubirea, iertarea si recunostinta pot influenta structura apei.

Persoanele care citesc aceasta carte vor avea o noua imagine asupra apei. Nu doar cantitatea conteaza pentru o sanatate optima si pentru echilibrarea organismului ci si calitatea apei. De fapt calitatea apei baute este mult mai importanta decat cantitatea atunci cand este privita prin prisma principiilor holistice.

Volumul invata cititorii sa aplice cele mai interesante tehnici de purificare si echilibrare a organismului cu ajutorul apei si modul in care ar trebui sa selecteze tipul de apa baut.

One thought on “De ce apa este considerata un miracol si cum ajuta la ea la obtinerea unei stari de sanatate perfecte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link