De ce sa alegem incalzitoarele cu quartz si halogen?

Odata cu venirea sezonului rece trebuie sa alegem o solutie rapida de incalzire, iar din acest motiv, cautam un aparat de incalzire de tip electric cu un design compact si atractiv, usor de manevrat si depozitat. O scurta documentare va avea ca rezultat alegerea unui produs calitativ, cu un excelent raport pret-calitate.
Pentru incaperi precum biroul, bucataria sau chiar garajul, un bun radiator cu quartz va poate oferi caldura in doar cateva minute, iar pe langa acest prim avantaj se adauga si manevrabilitatea sau siguranta in folosire.
Astfel, in parcurgerea articolului, veti putea afla totul despre incalzitoarele cu quartz sau halogen, plusurile si minusurile acestora fiind mentionate chiar mai jos.
Avantaje:
– este usor de transportat, avand o greutate redusa si dimensiuni mici;
– pretul unui aparat de incalzire de acest tip este relativ mic, pornind de la doar 70 ron;
– un bun radiator are in dotare functia de oprire automata, acest lucru insemnand un plus de siguranta (in cazul rasturnarii accidentale ori a supra-incalzirii);
– puterea este ajustabila.
Dezavantaje:
– unele radiatoare sunt potrivite doar in incaperi cu suprafete restranse;
– considerat atat avantajos, cat si dezavantajos este faptul ca, pe cat de repede se incalzeste, pe atat de repede si usor se raceste (nu pastreaza caldura ca in cazul caloriferelor electrice).
Principiul de functionare a unui radiator cu halogen este urmatorul – o parte din energia electrica e transformata in energie luminoasa si calda.
Cu avantajele si dezavantajele aferente, toate tipurile de aparate de incalzire sunt atent prezentate pe produsebune.com. Aici puteti gasi selectia celor mai calitative produse din mai multe categorii, criterii de alegere si cele mai bune recomandari (bazate pe aprecierile unui numar mare de cumparatori).
Odata achizitionat un aparat de tip electric de incalzire, veti putea intampina sezonul rece fara griji. Pe langa sursa principala de incalzire (centrala termica sau soba), folosirea unui radiator cu quartz are avantajul incalzirii rapide si a duratei lungi de viata. Aspecte precum puterea aparatului, treptele de putere, sistemul de siguranta sau garantia radiatorului, dicteaza calitatea acestuia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.