Refresh loader

De ce sa folosesti produse pentru exfolierea pielii

De ce sa folosesti produse pentru exfolierea pielii

Din toate ritualurile de infrumusetare, cele destinate ingrijirii pielii mainilor si picioarelor pot oferi o adevarata experienta spa, usor de realizat chiar de acasa, fara a fi neaparat nevoie sa mergi la saloane specializate. Cand apar semne ale degradarii pielii cauzate de schimbarile sezoniere, dar si pentru apararea in fata efectelor cauzate de expunerea la temperaturi reduse, este preferabil sa nu intarziem in a recurge la remedii naturale, precum diverse scrub-uri pentru piele pe baza de ingrediente active si extracte din plante.

Nu este o noutate ca si in trecut, femeile recurgeau la diferite procedee pentru a-si „conserva” aspectul sanatos, stralucitor si fin al pielii mainilor sau picioarelor. De pilda, secretul gheiselor consta in aplicarea periodica a unui scrub pentru corp pe baza de zahar brun si scortisoara.
Pentru o piele hidratata si frumoasa cu creme exfoliante, va recomandam produsele SNB si Mollon Pro, care nu dauneaza sanatatii celulelor.
Acestea abunda in proprietati antioxidante si emoliente, asigurand o protectie naturala impotriva actiunii razelor ultraviolete si ridarea / ingrosarea pielii.

Sarea de mare este un foarte bun ingredient care ajuta la indepartarea celulelor moarte ale pielii si totodata, contribuie la combaterea celulitei. Persoanele care nu au timpul necesar sa prepare un scrub din sare de mare si uleiuri naturale, hidratante pentru a-si exfolia si hrani pielea, pot gasi un aliat in noile produse cosmetice provenind de la brandul SNB. Fie ca preferati uleiul de cocos, de argan, untul de shea sau de cacao, veti resimti efectele benefice ale acestor ingrediente intr-un timp scurt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link