Refresh loader

De ce sa iti iei o multifunctionala KYOCERA ECOSYS M2540DN

De ce sa iti iei o multifunctionala KYOCERA ECOSYS M2540DN

Atat ECOSYS M2040dn, cat si ECOSYS M2540dn sunt multifunctionale black/white din gama Ecosys destinate printarii in format A4. Dar prin ce se deosebesc aceste modele de cele conventionale, care detin si ele functiile de baza print – copy – scan – fax?

Noua multifunctionala monocrom Ecosys poate fi elementul cheie la office! Beneficiind de o viteza de imprimare de 40 de pagini pe minut si dispunand inclusiv de caracteristici de scanare profesionale – scanare simultana a ambelor fete ale paginii, va impacta pozitiv productivitatea la birou, in mod vizibil intr-un timp foarte scurt. Acest lucru inseamna si ca reprezinta o investitie foarte avantajoasa. Insa acesta nu este singurul avantaj. De asemenea, cele doua modele de multifunctionale laser Kyocera dispun de capacitate sporita de hartie si toner.

Pe langa aceste aspecte, un alt motiv in plus sa va incredeti in fiabilitatea acestor multifunctionale este faptul ca va permit sa printati mult si repede, economisind timp. Optand pentru o unitate duplex, veti realiza, de altfel, un mic aport in incercarea de a reduce cantitatea de hartie folosita. Costurile reduse de imprimare pentru aceasta clasa sunt de exceptie.

Oricine a lucrat intr-un birou cu activitate intensa, stie cat de suparator poate fi zgomotul produs la functionarea unor imprimante sau multifunctionale. Insa multifunctionalele laser fabricate de compania japoneza Kyocera se bucura de un design compact si de o operare mai silentioasa, pentru a facilita un mediu mai agreabil de munca.

In concluzie, aveti toate motivele sa inlocuiti fostele dispozitive cu unele mai prietenoase cu mediul, eficiente din punctul de vedere al performantelor oferite si mai economice – Kyocera Ecosys.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link