Refresh loader

De ce sa optezi pentru anvelopele Sava Eskimo HP 2

De ce sa optezi pentru anvelopele Sava Eskimo HP 2

Pentru drumurile de iarna din tara noastra, este important sa aveti autoturismul dotat cu anvelope dedicate de iarna. Un brand popular printre soferi este Sava, care produce game fiabile si cu o buna durata de viata, capabile de performante inalte la rulare. Modelul Sava Eskimo aflat la a doua generatie este un bun exemplu, care demonstreaza ca rezista excelent in conditii de iarna dificile, contribuind la o deplasare lina in oras sau in afara mediului urban.

Montand un set de anvelope Sava ESKIMO HP 2 XL 215/50R17, posesorii unui autovehicul din clasa turisme pot beneficia de un raport echilibrat pret-calitate. Bunele abilitati ale acestor cauciucuri marca Sava se reflecta prin nivelul optimizat de aderenta pe suprafatele carosabile umede si pline de zapada, dar si printr-o tractiune de invidiat. Banda de rulare imbogatita cu compusi inovatori asigura o uzura redusa, prelungind viata anvelopei, in timp ce sistemul de eliminare a apei este unul mai eficient decat la modelul predecessor, fapt ce diminueaza considerabil pericolul acvaplanarii.

Noua gama de anvelope Sava Eskimo HP 2 aduce mai multe dimensiuni populare, fiind disponibila si pentru echiparea de vehicule puternice, de cilindree mare, cum sunt unele modele sport destinate cu precadere circularii pe distante lungi, in regim de autostrada. Controlul precis in curbe constituie inca un motiv in plus sa va bazati cu incredere pe performantele cauciucurilor din aceasta linie de anvelope iarna.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link