De la o simpla afacere la lider de piata

 

Un vis pe care orice afarcere si orice antreprenor la inceput de drum si-ar dori sa-l atinga. Insa drumul este lung si plin de provocari, iar atat cei care coduc o firma cat si angajatii trebuie sa fie cat mai buni in ceea ce fac, dedicati si prompti in orice situatie. Asa au reusit si cei de la Funerare Nicolas sa ajunga lideri in Romania in segmentul de transport funerar national si international, avand nu mai putin e 15 ani de activitate.

Ca orice business, si aceasta firma a inceput local, cu contracte mici, in special in tara, reusind in scurt timp, gratie serviciilor de calitate oferite si a seriozitatii si promtitudinii de care au dat dovada angajatii de aici. Comparativ cu o firma care se ocupa cu articole vestimentare, produse electrice si electronice sau orice alte consumabile, o firma de pompe funebre se ocupa cu persoane iar o firma de repatriere decedati se ocupa cu aducerea in siguranta si cat mai rapid in tara, alaturi de cei dragi. Si chiar daca persoana este decedata, aceasta trebuie adusa in cele mai bune conditii, existand diverse norme de igiena si de transport pe care o firma de transport international trebuie sa le respecte pentru a putea realiza astfel de servicii. Iar cei de la Funerare Nicolas au reusit de fiecare data sa respecte aceste norme si sa aduca acest business la un nou nivel de calitate si profesionalism.

In primul rand, firma detine cea mai importanta flota auto funerara din tara, toate masinile fiind echipate corespunzator si autorizate pentru transportul funerar international. Cele mai importante aspecte sunt climatizarea si sicriul utilizat pentru transport. Transportul este realizat de catre doi soferi pe fiecare masina, in cazul unul drum lung fiind nevoie de odihna si atentie sporita la drum. Toti soferii de aici au licente de profesionisti si atestate.

Firma pune la dispozitia clientilor si serviciul de consiliere funerara, care poate fi realizat fie la sediul firmei, fie telefonic sau online, disponibil la orice ora. Astfel, clientii vor putea primi sfaturi utile oricand au nevoie.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.