Refresh loader

Descopera beneficiile utilizarii produselor cosmetice bio!

Descopera beneficiile utilizarii produselor cosmetice bio!

Ingrijirea corpului este un subiect de maxim interes atat pentru femei, cat si pentru barbati. De obicei ajungem sa investim sume deloc de neglijat in produse cosmetice care ne promit fel si fel de rezultate minune. Insa unele dintre aceste rezultate vin la pachet si cu efecte secundare, ce afecteaza pe termen scurt sau lung organismul.

 

Cat de daunatoare pot fi unele ingrediente din produsele cosmetice din comert?

Avand la dispozitie o sursa infinita de informare in mediul online, cu totii am aflat de unele ingrediente pe care produsele cosmetice le au in compozitie si care actioneaza in defavoarea organismului nostru. Printre cele mai toxice ingrediente le enumeram pe urmatoarele: parabenii, sulfatii, colorantii sintetici, parfumurile sintetice, ftalatii, triclosanul, toluenul, dea si propylene glycol.
Din pacate, toate produsele cosmetice care contin aceste ingrediente sunt avizate pentru consum si sunt gasite in numar foarte mare pe rafturile supermarketurilor. Cum justifica autoritatile in domeniu acest lucru? Prin faptul ca, doar consumate in cantitati mari, pot aduce daune majore organismului nostru.
Daca am consuma zilnic un singur produs cosmetic, poate nu ar trebui sa ne ingrijoreze atat de mult acest aspect. Insa fiecare dintre noi folosim cel putin 3 produse diferite, zilnic. Problema este ca aceste produse, cu ingredientele aferente, sunt absorbite intr-un timp scurt in piele si ajung in sange.
Ca si consecinte directe ale folosirii lor putem mentiona alergiile pe care le dobandim, iritatiile de la nivelul pielii, pot produce dezechilibre hormonale si, in unele situatii, pot provoca si cancer. Analizand cu grija aceste aspecte, recomandarea specialistilor este de a urmari cat mai atent etichetele de pe fiecare produs si, in cazul in care contin ingrediente periculoase, sa cautam alte variante. Iata si care este solutia alternativa.

 

Produsele cosmetice bio – eficiente si deloc daunatoare corpului

Tot mai multi dintre noi, avand experiente negative cu unele cosmetice din comert sau pentru ca am aflat de efectele acestora, ne-am orientat in timp atentia catre produse cosmetice bio. Si cand spunem „bio”, nu facem referire doar la ingredientele pe care le contin, ci si la intreg procesul de realizare al acestora si chiar si la ambalaj.
Tot ce tine de ele este bio, asadar folosirea lor, chiar si pe termen indelungat, nu dauneaza in niciun fel organismului. Desi poate multi sunt sceptici in privinta eficientei acestora, trebuie sa mentionam faptul ca ele sunt realizate dintr-un complex de ingrediente naturale, fiecare avand rolul sau si, luate ca si intreg, sunt cu mult mai eficiente decat produsele cosmetice regasite in comert.
Magazinul online viata-bio.ro ne pune la dispozitie o gama variata de produse cosmetice bio, destinate ingrijirii parului, a mainilor, ochilor, picioarelor, corpului si tenului, produse ce si-au dovedit in timp eficacitatea, fiind extrem de indragite de catre clienti.
O data ce incepem sa folosim acest tip de produse, cu siguranta nu vom mai dori sa ne intoarcem la variantele clasice cu care eram obisnuiti. Descoperim intreg catalogul de produse accesand site-ul magazinului viata-bio.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link