Refresh loader

Descopera stilisti din zona ta cu Stailer.ro

Descopera stilisti din zona ta cu Stailer.ro

De mult timp voiam sa imi schimb tunsoarea, dar parca nici un salon de coafura nu ma tenta. Nu stiam unde sa mai caut, dar spre norocul meu colega mea mi-a dat rezolvarea. Am intrat pe internet si am cautat site-ul stailer.ro.

Stailer este o platforma online unde iti poti gasi specialisti in arta hair- stiling-ul. Aici poti descoperi cele mai interesante si ideale saloane, deci poti gasi cel mai bun stilist pentru tine. Te pot programa foarte usor si rapid atunci cand vrei.

Cum sa faci o programare?

Cel mai simplu si usor la un salon bun din zona ta. Primul lucru pe care il poti face este sa accesezi platforma Stailer si selectezi daca iti doresti acest serviciu din lista (tuns, pensat, vopsit…). Selectezi ora pentru care vrei sa iti faci o programare. Cu un simplu click pe butonul de ”Cautare” vei afla tot ce te intereseaza.

Apoi, alegi salonul pe care il vrei, stilistul care te poate ajuta, si adaugi serviciul pe care il vrei. Confirmi serviciul ales, data si ora si apesi ”Continuare”.

Cand ai terminat cu toate astea poti finaliza programarea completand numele si numarul de telefon, sau te poti loga cu contul tau de Facebook. In cazul acesta, daca nu ai un cont client, iti poti creea unul foarte rapid si usor fara sa te deconectezi de pe pagina sau iti poti crea o programare fara a avea un cont. Cu un simplu click apesi pe ”Confirmare” si atunci programarea ta este facuta.

In caz ca ai facut o programare fara sa ai cont, in primul rand trebuie sa introduci numarul de telefon al tau si atunci vei primi un sms cu codul de confirmare. Este atat de simplu si rapid sa intri pe platforma Stailer si sa cauti un salon din zona ta, dar mai ales sa gasesti un stilist foarte bun. Pe aceasta platforma Stailer vei gasi o echipa profesionista si fac totul cu multa pasiune in ceea ce fac. Ei au dezvoltat Stailer, si aici iti poti face programare la orice salon de infrumusetare. Cu ei vei obtine cele mai bune servicii de infrumusetare in cel mai bun mod.

Cat costa sa stabilesti o programare cu ajutorul Stailer?

Nu ai de platit nimic. Totul aici este gratuit. Deci, nu ai cum sa regreti daca intri pe platforma Stailer. Chiar vei fi multumit de alegerea facuta.

Cum poti face o programare pentru un prieten?

Te intrebi daca e posibil asa ceva. Desigur, este posibil. In primul rand trebuie sa te asiguri ca ai completat tot, adica numarul de telefon al persoanei pentru care faci programarea. In scurt timp, aproximativ 2 minute, ei ii vor trimite un cod persoanei pentru care ai facut programarea. Atunci el va trebui sa ti-l transmita, si odata ce ai aflat codul, il poti introduce in pagina de confirmare a programarii si totul este gata. In caz ca, tu vei trece numarul tau atunci, tu vei primi codul de confirmare.

Incercati platforma Stailer. Cu ei veti putea afla cel mai bun salon de infrumusetare si implicit cei mai buni stilisti din domeniu.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link