Despre fotbal

Fotbalul este pasiunea mea cea mai mare. Mi-ar fi placut ca acest sport sa il practic, dar din pacate nu s-a putut din motive stiute doar de mine. Sunt mii de oamnei pregatiti special si platiti pentru a juca fotbal. Multi fac ceea ce le place, mai ales daca sunt si platiti, dar pentru mine tot o pasiune ramane. Oare cati dintre noi baietii nu visau cand eram mici sa ajungem ca jucatorii celebrii in fotbalul romanesc, nu doar jucand afara in fata blocului, sau ne luam nume de fotbalisti  celebrii. Niciodata nu mi-am pus problema de bani, o faceam cu gandul ca voi sarbatorii cu cei ca mine triunful din teren.

Vedeta echipei mele favorite purta cu patos stema aia frumoasa, si semna uneori, si iar mereu cu alta echipa.

Am avut ocazia sa port tricoul echipei mele favori, si imi placea sa ma imbrac cu el de cate ori aveam ocazia, asa puteam sa imi inchipui ca visul meu va deveni realitate.

Fotbalul ma invatase ca e ceva mai presus decat banii. Tin minte ca am dat o groaza de bani pe tricoul acela, dar si-a meritat banii.

S-ar spune ca cu greu te poti numi suporter al unei echipe de fotbal daca nu ai asta in minte. Ne putem dezezice de tot ceea ce am invatat de la frumosul joc, puteam renunta la el? Nu aveam cum, cel putin nu eu.  Ar inseamna sa renunt la o parte din fiinta mea, la o parte din ceea ce am compus si compune viata, iar asta nu se face. Am crescut si am ramas blocat la fotografiile  mele cand eram un copilas, cat de infocat suporter eream. Fotbalul este un sport profesionist, nu doar o pasiune

Distribuie

Leave a Reply