Despre Iubire

Imi iubesc prietena nespus de mult, este o fata extraordina de buna. Ne intelegem foarte bine, si ne straduim ca relatia sa mearga bine in continuare. O iubesc pentru ceea ce este, si pentru ceea ce sunt eu cand sunt in preajma ei. Ma iubeste si atunci cand merit mai putin, atunci chiar am  cea mai mare nevoie. Cand intalnim pe cineva imediat iti dai seama daca acea persoana este pentru tine. Iubita mea este sufletul meu pereche, iar pentru mine asta imi e de ajuns.

Cand am intalnit-o am simtit ca este dragoste la prima vedere, m-am indragostit imediat de ea. Iubirea cu cat este mai intensa si profunda, cu atat este mai placut, te daruiesti in totalitate si iubirea ta va produce iubire in persoana iubita.

Tot omul mai greseste in viata, dar atunci este important sa il iubesti, si sa simta iubirea ta.

Nici nu credeam ca pot fi in stare de o tandrete si duiosie pentru ea, dar vad ca sunt in stare de o astfel de dragoste. Nu o iubesc pentru ca este atat de frumoasa, o iubesc pentru ceea ce este, chiar daca uneori este un pic mai salbatica.

Ne ajutam reciproc, iubirea este tot ce avem, suntem incantati unul de celalalt, de parca toata lumea este a noastra. Simt fericirea alaturi de ea, imi pot schimba viata alaturi de persoana iubita, sunt momente minunate care le petrec alaturi de ea.

Cand esti indragostit simti ca toata lumea te iubeste fara conditii, fara asteptari, caci nu erai nimic si incepi sa te implinesti. Imi place sa daruiesc totul, sa sacrific orice fara speranta de rasplata, am o inima buna fata de iubirea pentru ceilalti, si nu in ultimul rand trebuie sa te iubesti pe tine insuti.

Am mari emoti, se apropie ziua ei de nastere si inca nu ma pot hotara ce cadou sa ii cumpar, as vrea ceva care sa o faca fericita, si sa simta ca este iubita cu adevarat.

Vreau sa ii dau tot ce este mai bun, si asa ma gandesc sa ma dau pe mine 🙂

 

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.