Refresh loader

Dilema de sarbatori

Dilema de sarbatori

Nici nu va inchipuiti cum astept eu sarbatorile. Cand ai prieteni multi, o familie draga, cu cine este mai bine sa stai? Aud? Asta imi macina gandurile, nu vreau sa stau fara nici unul, dar cum as putea sa procedez?

Cu prietenii pot pleca la munte, unde imi place mie cel mai mult, cu familia trebuie sa stau acasa..
Dilema mare, mare, dar sper sa imi pot petrece sarbatorile de iarna cu cei dragi mie, dar nu cred ca este posibil.
Cat de curand am primit o invitatie sa imi fac vacanta in Austria la un var de al meu, dar cum as putea sa plec cand am aici familia mea draga, prietenii mei cei buni, iubita mea draga..
Cum as putea sa ii impac pe toti? Decat sa fiu cate putin cu fiecare, dar mai ales cu mama mea cea mai buna si cea mai draga.
Imi spunea varul meu care locuieste in Austria ca acolo as putea sa ma duc cu el la ski, as putea vedea toate frumusetile de acolo, si chiar mi-a promis ca va gati bucate ca la noi in Romania.
Aici sunt pârtii de calitate excelentă, versante cu zăpadă adâncă, gheţari care permit distracţie la schi cu zăpadă sigură: Austria este un paradis al sporturilor de iarnă, Pe board sau pe schiuri, începător sau cu experienţă – acest concediu la schi este garantat distracţie pe zăpadă pură! Aici e de mine, ma gandeam eu dupa ce mi-a explicat varul meu cum este acolo. Dar, promit ca voi fi si cu familia mea, cu prietenii mei, de sarbatorile de iarna.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link