Distractie pentru amandoi

Greu mai trece timpul, este zece si cinsprezece minute. Bine ca este o zi frumoasa. Sper ca dupa amiaza sa am liber si diseara sa merg la un local. Vreau sa ma relaxez. Va trebui sa-mi fac si ceva cumparaturi azi. Trebuie sa fac cuburi de gheata in frigider, poate diseara invit pe cineva si bem ceva. Este foarte costisitor sa ai musafiri. Nu se mai serveste o lingurita de dulceata si un pahar cu apa rece, ca pe vremea bunicii, acum trebuie sa servesti vodca sau whisky sau coniac, tigari cat mai scumpe.

In schimb la mancare se face economie. Nu mai este la moda sa mananci mult. Toata lumea vrea silueta. Va trebui sa imi reiau exercitiile cu ganterele. Le-am cam abandonat.
Oare daca imi invit si prietena va veni? Cred ca o jumatate de ora ii este suficient ca sa se imbrace. Nu stiu daca isi mai face si sprancenele cu creionul, isi va mai da cu fard pe pleoape si daca va mai avea timp sa mai foloseasca si parfumul ei cel imbatator. Oare, eu, chiar cred ca va veni fara sa isi dea cu parfum… dar, de la o femeie te poti astepta la orice.
Desi, mi-am dat seama, ca tot ce face este facut cu gandul aiurea, ca n-o preocupa nimic din tot ce se afla in jurul ei, speram totusi sa ma insel. Undeva, persista ideea ca este femeia cea mai blanda si buna, iar rautatile ei erau inofensive.
Este totusi exagerat sa cred ca toate sunt la fel. Dar, sper ca va putea veni si ea la mine, as fi foarte bucuros sa ne distram impreuna.

Next PostRead more articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.