Refresh loader

Inregistrare domenii

Inregistrare domenii

Cand vine vorba sa iti deschizi o afacere online, un site, un blog este foarte bine sa iti iei si un domeniu, pe langa gazduire. Insa, trebuie sa te gandesti foarte bine ce nume ii vei pune domeniului. Sa aiba legatura cu domeniul de activitate pe care il practici pe acel site, sa fie usor de tinut minte. De exemplu, daca website-ul tau va contine continut in engleza si este adresat publicului strain/modial atunci terminatia .com este ceea ce te va ajuta in mediul online. Daca publicul tau tinta se afla doar in Romania, atunci .ro este ceea ce ai nevoie si asa mai departe.
Preturile domeniilor variaza foarte mult si sunt influentate de mai multi factori. La domeniile .ro cea mai avantajoasa oferta am gasit-o la gazduire.ro . Cand ai un domeniu propriu, lucrurile chiar se schimba, lumea te vede cu alti ochi. Lumea te va lua mai mult in serios cand or sa vada ca ai propriul domeniu web.


Avand propriul nume de domeniu si adresa de email, iti ofera un nivel mai ridicat de profesionalism si incredere. Cat de usor este sa iti amintesti “numeletau@numeletau.ro” in locul unui mail de genul “nume@yahoo.com” ? Si mai important este ca atunci cand trimiti un mail trimiti numele tau.
Un domeniu ofera un avantaj foarte mare seo. Motoarele de cautare au inceput sa puna accent tot mai mult pe brand, iar dupa promovare domeniul va aparea mai sus in rezultatele cautarilor. Domeniile de top (TLD) au o clasare mai buna in motoarele de cautare decat un site sau blog creat pe un subdomeniu WordPress sau Blogger. Este ca si cum ai identitatea ta proprie si pentru acest lucru esti rasplatit.
Un blog sau site pe un domeniu propriu iti da sansa sa il construiesti exact cum iti doresti si sa faci orice tip de modificari. De unul singur, fara un expert care sa te ajute in promovare, optimizare si tot ce inseamna SEO, afacerea ta nu va prinde glas in lumea internetului cum te-ai astepta tu la inceput, este foarte greu sa ajungi pe primul loc in Google singur, concurenta in aproape orice domeniu este foarte mare si ai nevoie cunostinte foarte mari si o experienta la un nivel foarte ridicat ca sa le iei fata competitorilor tai. De aceea, parerea mea este ca trebuie sa apelezi la un expert in acest domeniu.

Cand mi-am deschis primul site nu stiam despre ce e vorba, un subdomeniu era perfect pentru mine, insa, cu timpul am invatat cum sta treaba si ce avantaje imi poate oferi un domeniu.

Aspectele de mult in considerare conform Gazduire.ro sunt:

“Alegerea domeniului web este o etapa deosebit de importanta pentru succesul afacerii tale. Iti recomandam sa optezi pentru un nume de domeniu scurt, usor de scris si de pronuntat. In functie de strategia pe care te-ai hotarat sa o urmezi, poti alege un domeniu web care contine cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta sau poti opta pentru un nume de domeniu diferit, care are potential de a deveni brand, asigurand unicitate la nivel de industrie.

In cazul in care doresti ca site-ul tau sa se adreseze romanilor, este de preferat sa alegi un domeniu .ro, acesta fiind inregistrat pe perioada nedeterminata, in conformitate cu legislatia in vigoare si regulile impuse de RoTLD. Pentru a proteja numele de domeniu ales, iti recomandam sa inregistrezi domenii cu extensii variate (.com, .net, .org, .eu, .info etc.).”

Gazduire.ro este partener RoTLD (Romanian Top Level Domain) si inregistreaza domenii .RO, în conformitate cu regulile impuse de roTLD (Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București).

Facebook: https://www.facebook.com/Gazduireweb.ro/

Date de contact de la Gazduire.ro

Denumire: Gazduire Web S.R.L.

Adresa: Str. Calea Floreasca nr. 169, Cladirea IPA, Etaj 2,
Camera 4, Sector 1, 014459, Bucuresti, Romania

Confirmari prin fax: 021.209.53.25
Confirmari prin e-mail: vanzari@gazduire.ro

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link