Domenii web

Cand vine vorba sa iti faci o afacere online, un site, un blog este foarte bine sa iti iei si un domeniu, pe langa gazduire. Insa trebuie sa te gandesti foarte bine ce nume ii vei pune domeniului. Sa aiba legatura cu domeniul de activitate pe care il practici pe acel site, sa fie usor de tinut minte. De exemplu, daca website-ul tau va contine continut in engleza si este adresat publicului strain/modial atunci terminatia .com este ceea ce te va ajuta in mediul online. Daca publicul tau tinta se afla doar in Romania, atunci .ro este ceea ce ai nevoie si asa mai departe.
Preturile domeniilor variaza foarte mult si sunt influentate de mai multi factori. La domeniile .ro cea mai avantajoasa oferta am gasit-o la domenii.ro : gazduire.ro . Cand ai un domeniu propriu, lucrurile chiar se schimba, lumea te vede cu alti ochi. Lumea te va lua mai mult in serios cand or sa vada ca ai propriul domeniu web.
Avand propriul nume de domeniu si adresa de email, iti ofera un nivel mai ridicat de profesionalism si incredere. Cat de usor este sa iti amintesti “numeletau@numeletau.ro” in locul unui mail de genul “nume@yahoo.com” ? Si mai important este ca atunci cand trimiti un mail trimiti numele tau.
Un domeniu ofera un avantaj foarte mare seo. Motoarele de cautare au inceput sa puna accent tot mai mult pe brand, iar dupa promovare domeniul va aparea mai sus in rezultatele cautarilor. Domeniile de top (TLD) au o clasare mai buna in motoarele de cautare decat un site sau blog creat pe un subdomeniu WordPress sau Blogger. Este ca si cum ai identitatea ta proprie si pentru acest lucru esti rasplatit.
Un blog sau site pe un domeniu propriu iti da sansa sa il construiesti exact cum iti doresti si sa faci orice tip de modificari.
“Gazduire.ro este furnizor autorizat de domenii .ro, .com, .net, .org, .info si .eu. Prin Gazduire.ro poti inregistra domenii rapid si in siguranta, la cele mai mici preturi. Inregistrarea domeniilor se realizeaza pe numele tau, astfel incat vei deveni proprietarul domeniului web comandat imediat ce plata taxei de inregistrare este confirmata in sistemul nostru. Domeniile .ro se rezerva automat. Astfel, dupa efectuarea comenzii pentru un domeniu .ro, acesta va fi rezervat automat la RoTLD si vei avea la dispozitie 15 zile pentru a achita taxa de inregistrare. Achizitionarea unui pachet de hosting este esentiala dupa inregistrarea domeniului web, motiv pentru care ti-am pregatit o oferta speciala: comandand orice pachet de hosting poti inregistra domeniul .ro dorit la doar 33,9 euro.”
copy-gazduire-web-logo-white-114x34

https://ro.wikipedia.org/wiki/Domeniu_Internet

 

  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

Leave a Reply