Durerea de masea

Durerea de masea este o pacoste. Este o durere ucigasa. Nu te lasa sa dormi niciun pic. Te chinuie zi si noapte cu durerea ei puternica. Este de neimaginat asta.

Poate incerci sa o faci sa inceteze singur cu anumite substante gen algocalmin. Un fel de “drog” care iti amana orice fel de durere. Acestea mai nou nu se mai vand decat cu reteta. Insa si aceasta daca este utilizata in exces la un moment dat nu o sa isi mai faca efectul si o s-o iei degeaba. Altii incearca sa isi amane acea durere cu pasta de dinti, spray, spirt. Care acestea iti ard obrazul pana iti amorteste.

Aceasta durere chinuitoare te face sa nu mai mananci. Sa stai cu gandul la ea. Insa aceasta durere nu ar trebui sa te faca sa nu mai mananci. Conceptia mea este ca oricum te doare chiar daca mananci sau nu. Asta ar insemna chiar daca te doare sa te hranesti. Sa nu stai infometat din cauza maselei ucigase.

Am avut si eu aceasta problema. Ma chinuia zi si noapte. Am incercat sa rezolvat singur asta. Dar nu am rezolvat decat sa aman durerea cateva zile. Apoi iar a inceput sa ma chinuie. Nu puteam sa dorm noaptea din cauza ei. Nu prea isi mai faceau efectul nici acele calmante pentru masea. Dupa m-am decis sa ma duc la un dentist sa-mi rezolve el problema. Iar aceasta decizie mi-a facut mult bine. Nu am mai avut probleme cu maseaua de atunci.

Indicat ar fi daca ai o problema cu maseaua sa te duci la un dentist. Nu sa incerci sa rezolvi aceasta problema singur. Daca rezolvi sigur, aceasta rezolvare nu va dura prea mult. Dupa un timp iar o sa se sacaie acea masea si o s-o iei de la inceput din nou.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.