Echipamentcuratenie.ro este un furnizor de incredere!

Atunci cand am decis sa imi deschid un business, m-am gandit ca un bar ar fi ideal. Asta am si facut. Insa cei care isi deschid propria afacere cunosc cat de mult este de alergat in Romania cu actele de deschidere si apoi cu avizele, in cazul in care servesti bauturi si alimente. Totul a decurs bine, insa atunci cand iti deschizi un bar nu deschiderea este dificila, ci intretinerea. Trebuie sa ai mereu consumabile de hartie, dar si produse de curatenie. 

Eu am avut norocul de a fi sfatuit sa folosesc magaiznul online echipamentcuratenie.ro , furnizor specializat in produse de curatenie profesionale. Magazinul ofera o gama vasta de produse tork, un brand de detergenti si sapunuri foarte eficiente care dezinfecteaza si omora bacteriile. De aici iau in mod regulat sapun lichid pe care il integrez la dispensere tork pentru a face totul mai usor de accesat clientilor. 

De asemenea, tot de pe acest site am mai cumparat si un aspeirator care poate sa scoata din mocheta chiar si petele lichide. Gama de aspiratoare profesionale este destul de mare, iar clientii pot alege in funcțietde nevoile lor.

Atunci cand faci curatenie este foarte important sa iti planifici intr-un mod cat mai minutios curatenia, astfel ca este util sa iti stabilesti si un program in acest sens. Este indicat sa stii ceea ce ai de facut, respectiv cat timp vei aloca activitatii. Astfel, te vei motiva si pregati psihologic si vei face acest task cu o mai mare energie. Specialistii in curatenie ne indica sa incepem de sus in jos cand ne punem la treaba. Deci, mai intai, curata praful si firimiturile de pe masa  si apoi da cu aspiratorul.

De obicei personalul care lucreaza la bar se ocupa de curatenie insa cateodata angajez si femeie de serviciu. Curatenia este optima pentru sanatatea noastra fiindca bacteriile se instaleaza peste tot, atat prin intermediul aerului, care este destul de poluat, cat si prin intermediul nostru. Peste tot pe unde punem mana, aducem microbi si bacterii. 

Copiii sunt cei mai expusi si sensibili in fata bacteriilor, iar mediul in care acestia activeaza trebuie sa fie curatat frecvent. Noi adultii nu aratam vreo reactie in cazul in care stam intr-un mediul mai putin curat, fiindca avem sistemul imunitar dezvoltat, care ne apara impotriva bacteriilor pentru o perioada de timp. Intr-un final, va ceda si acesta in cazul in care nu ne curatam mediul. Podeaua este locul in care se strang foarte multi microbi, intr-o perioada foarte scurta. Chiar daca de cele mai multe ori podeaua poate parea curata, gandacii si microbii de dimensiuni imposibil de vazut cu ochiul liber traiesc fericiti in jurul nostru.

Insa, cu ajutorul produselor de la echipamentcuratenie.ro treba se face mai usor, iar podeaua ramane lucioasa. Am observat si multumirea din privirile clientilor cand folosesc baia care este mereu curata sau cand observa ca podeaua nu are nici macar un fir de par. Chiar daca vorbim despre un bar, trebuie sa ne conformam si sa mentinem un loc cat mai curat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.