Refresh loader

Eco Tuning-ul pentru camioane – nici nu iti imaginezi cat este de necesar!

Eco Tuning-ul pentru camioane – nici nu iti imaginezi cat este de necesar!

Clasicul tau camion sau cel al cuiva apropiat tie poate fi transformat peste noapte in unul cu mult mai puternic. Cum? Nu trebuie decat sa te interesezi cu privire la eco tuning. Acesta are aplicabilitate si pentru camioane, deci profita de acest mare avantaj.
Asadar, ce este eco tuning-ul si cum te poate ajuta sa sporesti performanta camionului? Eco tuning-ul este, de fapt, optimizarea reglajului software, in cazul nostru al camionului si al sistemului de injectie. Scopul este unul precis: reducerea consumului de carburant.
Bineinteles, cu alt scop la fel de important este si cel de reducere a nivelului de emisii noxe. Pana la urma vorbim de o interventie eco, o interventie ce are si scopul de a spori protectia mediului inconjurator.

Avantajele eco tuning-ului – de ce ai alege sa il faci pentru camion?

Inainte de a-ti prezenta lista de avantaje, vreau sa iti prezint echipa ce te poate ajuta cu eco tuning-ul. Este vorba despre GxG Tuning, firma ce se ocupa de chip tuning pentru masini si camioane, cu sediul in judetul Mures. Vorbim aici despre o firma de incredere, o firma cu ale carei servicii merita sa intri in contact. Gasesti mai multe informatii despre activitatea sa in cadrul site-ului oficial gxgtuning.ro.
Acum sa revenim la ale noastre: ce avantaje prezinta eco tuning-ul si de ce l-ai alege? Ei bine, in primul rand, avand in vedere ca beneficiezi de cativa CP in plus, din start consumul de combustibil este redus. Reducerea poate fi vizibila la pornire, respectiv oprire, in transport (de interes pentru tine daca folosesti camionul cu acest scop) si pe distante lungi.
In aceeasi ordine de idei, prin eco tuning pentru camioane, posibilitatea de a aparea uzuri la anumite piese auto este redusa. Eco tuning-ul ofera o mai mare protectie franii, ambreiajului si nu numai. De asemenea, sunt reduse si costurile de intretinere, dar si intervalele de timp la care obisnuiai sa faci acest lucru.
Pentru camioane consider eco tuning-ul mai mult decat necesar. Priveste totul in detaliu: in general, un TIR/camion este de maxim 40 de tone. Daca mai pui si incarcatura utila care este de obicei intre 20 si 28 de tone atingi aproape 60 de tone. Asadar, gabarit mare inseamna din start un consum mai mare de carburant. Prin eco tuning poti reduce vizibil costurile la combustibil.
Ia legatura cu cei de la GxG ChipTuning prin apel telefonic la 0763 998 841 sau prin e-mail: gxgchiptuning@gmail.com. Viziteaza-le sediul de pe strada Muzeului, nr. 127, comuna Albesti, judetul Mures.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link