Electrocasnice Miele

Cand m-am mutat in noua casa, nu aveam nici toate electrocasnicele de care aveam neaparata nevoie, dar nici buget in care sa le cumpar pe toate. Trebuia sa gasesc niste electrocasnice ieftine dar si bune. Prin magazinele din oras nu avea nici un rost sa ma duc sa caut, deoarece sunt foarte scumpe. Asa ca am ales sa caut pe internet un magazin online care sa dispuna de produsele necesare mie.
Dar nici macar de pe un magazin online nu imi permiteam toate electrocasnicele necesare, asa ca am facut un mic imprumut la o banca sa imi pot cumpara tot ce aveam nevoie pentru noua casa, nu voiam sa lipseasca absolut nimic.
Trebuia neaparat sa imi cumpar o masian de spalat rufe, doar nu stateam sa imi spal toate hainele de mana, mi-ar fi luat o groaza de timp si le-as fi spalat foarte rar. Asa ca primul lucru pe care l-am cumparat a fost o masina de spalat rufe MIELE WT 2796 WPM, are o capacitate de spalare de 6kg si o capacitate de uscare de 3kg are viteza de centrifugare 1600 rpm, cuva tip Fagure de Miere, panou de comanda drept, optiunea de a selecta tipul de pata cu care au fost murdarite rufele – posibilitate de selectare de pana la 3 tipuri de pete, functia de abur PreCalcare pentru a reduce necesitatea de a calca rufele. Masinile de spalat rufe Miele ofera o protectie unica datorita cuvei de tip Fagure de Miere. Datorita design-ului cuvei Miele, se formeaza o pelicula subtire de apa intre rufe si peretii cuvei. Astfel, rufele aluneca lin si se reduc daunele produse fibrelor.
Zis si facut, am cumparat aceasta masina de spalat fara nici o remuscare, chiar aveam foarte mare nevoie de ea, imi facea munca mult mai usoara, un tricou doua mi-as fi putut spala de mana, dar sa stau sa spal tot sifonierul de mana nici gand.
774598_big
Acum urma sa imi cumpar restul electrocasnicelor de care aveam nevoie, ma gandisem ca urmatoarea comanda sa fie o masina de sapalat vase, ar fi foarte utila. Asa ca, am cumparat MASINA DE SPALAT VASE MIELE G 4203 SC ACTIVE INOX, neincorporabila, ECO, Gentil / Pahare, Intensiv 75°C, Automatic, ComfortClose. Are sertar pentru tacamuri, ComfortClose, functionare alternanta a bratelor de apa. E mai usor sa speli vasele la masina decat sa stai sa iei fiecare farfurie si vas in parte cand ai ghiuveta plina de ele. Pe langa faptul ca uneori se intareste mancare pe ele iti ia si din timp, de ce sa nu folosesti acel timp in alte scopuri si sa lasi o masina sa iti faca munca mult mai usoara.
3307244_big
Uneori sunt foarte grabit sa plec, alteori trebuie sa fiu imbracat la costum, si mereu plec cu hainele necalcate, asa ca am comandat o STATIE DE CALCAT MIELE FASHION MASTER B 3847, imi era de folos in multe cazuri, de ce sa plec mereu cu hainele necalcate, cand le pot calca foarte usor si repede. Aceasta are fier de calcat cu talpa de inox de tip Fagure de Miere pentru protectia hainelor, talpa de protectie pentru calcarea hainelor inchise la culoare fara a lasa luciu, steamer – pentru indreptarea usoara a hainelor direct pe umeras, sistem de pliere in 2 pasi 1-2 List System – pentru o depozitare usoara, husa din bumbac 100%, calcarea usoara chiar si a hainelor delicate – perna de aer creata intre masa de clacat si haine.
552065_big
Dupa ce au sosit toate produsele comandate am fost foarte bucuros, acum multe lucuri imi vor fi mult mai usor de facut, si voi profita si de putin timp de relaxare in timp ce masinile isi fac treaba in locul meu. Sunt foarte multumit de calitatea lor.
https://www.facebook.com/MieleStoreMures/

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.