Refresh loader

Elevatoare auto

Elevatoare auto

Multi dintre voi probabil habar nu au ce este un elevator auto, cand aud de elevator aute poate nu au nici cea mai vaga idee ce ar fi acesta. In special persoanele care stiu exact ce este un elevator auto sunt persoanele care sunt foarte preocupate de masini, sau oamenii care au in posesie un service auto.
Ei bine, sa va spun cate ceva despre elevatoarele auto, ca sa aveti si voi putina idee despre ce este vorba. Un elevator auto are rolul de a ridica un autovehicul la o inaltime destul de mare, pentru a lucra mult mai usor la masina respectiva cand este nevoie. Aceste elevatoare auto au capacitatea de ridicare de aproximativ 4000 kg iar inaltimea este de aproximativ 1900 mm, deci un elevator auto este foarte util pentru orice serice, dar nu numai pentru un service, ci si pentru ateliere sau de ce nu si pentru acasa, pentru oamenii care sunt foarte pasionati de masini si le place sa mestereasca in liniste acasa. In caz de doresti si tu asa ceva pentru a iti usura munca iti poti lua elevatoare auto de aici.
Sunt mai multe modele de elevatoare auto, care consta in nevoia pe care o ai. Mie unul cel mai interesant elevator mi se pare cel cu doua coloane, la 220 V, electro-hidraulic, care ridica 3.2 tone (2.8 verificat). Avantajul ar fi ca daca se opreste curentul, nu ti-ar cade masina in cap, dar o poti lasa jos fara sa fie nevoie de generator, intrucat la coborare, nu se foloseste motorul (coboara singur incet de la greutate). Dezavanajul ar fi ca la auto mai grele de 2.5 tone, fiind pe 220 V, urca destul de incet.
Dupa parerea mea intr-un atelier trebuie sa fie minim doua elevatoare de tipuri diferite si calibrate pe greutatea masinilor care o sa vina in lucru. Unul care sa ridice masina de elementele de sasiu/caroserie (lonjeroane/semilonjeroane), cu cate coloane vrei tu sau ai loc in atelier, si altul care sa ridice masinile direct de roti, adica masina sa urce complet cu rotile pe el.
“MP IFMA proiecteaza si produce toate tipurile de ascensoare, scari si trotuare rulante, pentru orice tip de utilizare.”
Servicii de intretinere pentru lifturi
montacoches_03

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link