Refresh loader

emerca, o platforma cu si despre arta creata de pasionati – afla despre lansarea ce urmeaza sa aiba loc

emerca, o platforma cu si despre arta creata de pasionati – afla despre lansarea ce urmeaza sa aiba loc

Iti dai seama la capitolul decor al casei sau al biroului, al oricarui tip de spatiu care te intereseaza, ca aici ai sansa de a pune o amprenta ceva mai personala. Este modul prin care adeveresti ce se spune adesea, ca omul sfinteste locul. Totusi nu vei dori ceva ce gasesti in orice magazin, ci obiecte de decor unice. emerca ar putea sa aiba pentru tine fix ce iti doresti.
emerca promite sa fie un loc al pasionatilor de arta si frumos, un asa zis marketplace pentru artistii romani. Va bucura pe cei in cautare de design unic al unor obiecte precum tablouri, fie canvas, fie sticla, postere si nu numai. Povestea din spatele acestui proiect este la fel de interesanta. Asta pentru ca sustine comunitatea de artisti care creeaza fotografii, ilustratii sau picturi, designuri de orice fel si isi doresc sa se conecteze si cu publicul interesat de aceasta munca depusa.
De partea cealalta, publicul care cauta produse unice va fi incantat sa descopere emerca si sa sustina munca unor creatori ai frumosului. Este asadar un win-win.

Tablourile din casa ta sau cum sa spui o poveste printr-o decoratiune pe perete

Printre cele mai populare tipuri de decoratiuni se numara tablourile. Acestea par ca dau viata oricarui tip de interior. Ei bine vei descoperi la emerca.ro tablouri canvas si cele pe sticla. Sunt imagini interesante, inramate, ce pun in scena natura, viata urbana, animalele sau sunt abstracte.
Avantajul tau va fi acela de a gasi un tablou original care efectiv iti taie rasuflarea. Da farmec intregului spatiu si de achizitionat o poti face destul de usor. Nici costurile nu sunt exagerate, astfel incat sa bifezi cu succes mai toate preferintele pe care le-ai putea avea despre o astfel de alegere. Poti cumpara rapid, poti plati online si cu livrare rapida, intri in posesia tabloului preferat imediat.

emerca, o comunitate a artistilor cu initiativa

Uniti suntem mai puternici – poate fi deviza aici. Vorbim despre o comunitate ce aduna artistii si iubitorii de arta in acelasi loc. Targurile de profil par sa fie depasite, mai ales in contextul modern al vremurilor noastre. emerca este locul perfect pentru ca arta sa se dezlantuie, pentru ca artistii sa isi expuna munca, pasiunea, iar cei care stiu sa aprecieze arta sa se bucure de posibilitatea de a cumpara produsele.
emerca.ro se lanseaza in curand. Urmareste pagina si fii la curent cu toate detaliile pentru cand se va lansa sa iti dai startul cumparaturilor. Pregateste-te sa fii uimit si sa te indragostesti de tablouri unice.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link